|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Strzaly mozesz robic poprzez "exevo con"
2. Luk to wcale nie jest slaba bron 3. Mozesz go kupic od graczy za 150 gp 4. huh ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Wcale nie musisz trenować używając łuku, weź dzidy (spear) i walcz nimi, a jak już będziesz w miare dobry to łuk w łape i bez stresów chodzisz sobie gdzie chcesz
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja moim palkiem trenuje spearami, a luk kupilem za ~100gp, kusze za ~70gp, więc to nie taki majątek.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() 1) Ja zawsze biore na hunty jakies 300strzal jak mam juz jakies 50 to wracam do dp. I nie ma problemu ze mi sie skoncza a jak nie moge wrocic to lowie rybki i robie strzaly
![]() 2)Łuk to dobra bron dla lov lvli na malych levelach i slabych skilach odradzam kusze. 3)lol ! Łuk za 400gp ?? Chyba w sklepie... Kupiesz go nawet za 50 gp jak dobrze pojdzie ![]() 4)Z czyms takim sie nie spotkalem.... |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() 1) to kup wiecej albo kuz se czaer exevo con
2)luk to nie ejst slaba bron bo to jest 1 z 2 brobi ktorymi sie szczela (luk, kusza) 3)to kupisz od ludzi za 100~~ gp 4)lepsze to niz zginac a poza tym gdybys byl knightem to bys sie hjeszcze bardziej martwil ( o kurde porzyjdzie pk i powe "dawaj gs albo zycie" wtedy o wiele wiecej kasy w plecy)
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Bez obaw też mam pallka od niedawna i miałem tako sytaucje że oddałem wszytko dla PK i zdązyłem się wylogować...to był fuks.. no dobra zostawiłem sobie scarfa i dark helmet...ale dwarven shielda i brass legsy oddałem
![]() Miałem wtedy spiry więc łuku mu nie dałem a po zatym sam mam 2 łuki.. i 600 strzał które dostałem od jakiegoś 80lv palla ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Lol Paldek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
![]() |
![]() 400 za łuk to chyba na rooku u ślepego (orka)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Zgadza się...tak mi się wydaje... na mainie nigdy nie miałem problem z łukiem krzyczałem buy bow... a tu ziomek podchodzi mi daje i mówi "free bow for newbie :D" spx także nie miałem problemu z łukiem
Strzały tak samo tylko koleśnic nie móił...
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() a ja powiem tak MAM KNIGHTA GDYBYM ZACZYNAL OD NOWA Z TIBIA TO BYM WZIAL .......................PALLADYNA!!!!!
|
![]() |
![]() |