|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() War Eternal March vs. Anima. Aktualny wynik to 9:7 dla Eternal March.
Link do oficjalnej "frag list": http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1124757 Filmy: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5478 http://rapidshare.de/files/12854498/...80206.rec.html http://rapidshare.de/files/13194550/Burn_em.rec.html http://rapidshare.de/files/13194637/waraldora2.rec.html Sry za rapid~ jak ktoś może to niech zrobi rehost i mi linka wyśle na PM. pozdro600 -Diam~ [EDIT]: Nie mam czasu tego uzupełniać, szkoła sux... Ostatnio edytowany przez Diamonic - 17-02-2006 o 14:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() ![]() ![]() no poprostu lepiej być nie mogło, szkoda tylko, że Aldruhn nie padł. No nic, czekam na kolejne akcje GL EM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozdro600 -Diam~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() ja jestem facetem też.
co do scorpa: był pokój około rok i wystarczy, aldora zrobiła się bardzo nudna a teraz przynajmniej się coś dzieje. Nie wiem na jakim świecie grasz, ja swego czasu grałem na aldorze i poprostu pewnych osób nie lubie dlatego się ciesze, że np Masak padł, będę też szczęśliwy jak Aldruhn padnie. Jak nie lubisz wojen to przecież możesz grać na światach Non-Pvp. Ja chociaż już nie gram na Aldorze, to wiem jaka tam panuje sytuacja, troche z forum i troche od znajomych którzy jeszcze tam grają (nie, to nie są 20lvle ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Imię: Crafty Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chosen Ones
Poziom: 142
Skille: 102/61
Poziom mag.: 22
|
![]() Hi Komandos :>
Komandos to nie jest jakiś nowicjusz na Aldorze razem swoimi starymi charami walczylismy przeciw BW. Fakt faktem ze po wojnie na forum w koncu byl open battle i jest 7:1 dla EM chociaz Anima nie ma zlej sily mogliby to poprostu lepiej rozegrac. Zaskoczyl mnie Bongos knight 90 lvl a uhnal sie ze 3 razy i padl.......EM trapnelo Relaya, Wobugana i oni padli Anima strapowala Shaela i Ispiniusa ale udalo im sie uciec, Anima jets troche slabo zgrana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-Diam~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Lol, w tym temacie powinniscie sie raczej wypowiadac na temat wojny, a nie sie glupio klucic....
Em prowadzi, ale cos czuje, ze to sie szybko zmieni...
_/ BW //Metek. Ostatnio edytowany przez Meteon! - 13-02-2006 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Imię: Crafty Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chosen Ones
Poziom: 142
Skille: 102/61
Poziom mag.: 22
|
![]() 8:1 dla Em
Steven Carter padl na kicku |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
|
![]() dzis anima nabila 6 fragow ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Kańczuga
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xard'as
Profesja: Druid
Gildia: Angels from Heaven
Poziom: 30+
![]() |
![]() Keisuk Cichy: Feb 13 2006, 17:21:38 CET Killed at Level 102 by Masakrowiec
Xasparox: Feb 13 2006, 06:36:01 CET Killed at Level 90 by Penthelisea Quf: Feb 13 2006, 17:54:55 CET Killed at Level 96 by Vanessa Cage and by Waldman Ohm Hare Krishna: Feb 13 2006, 17:13:43 CET Killed at Level 96 by Masakrowiec Archaond: Feb 13 2006, 17:47:59 CET Killed at Level 96 by Masakrowiec and by Daras-ziom Anubis Woman: Feb 13 2006, 17:51:48 CET Killed at Level 112 by Masakrowiec and by Aldruhn Anima miała jakiś zaj****cie dobry dzień jak widać ![]() Życzę powodzenia EM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() EM do boju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Em sie wykruszy, i good ;]
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() Go go go anima
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() gogog mens
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Lol -.- kibicowac dla em. Nemtor po dedzie mazaka sie zdenerwowal i niech bog ma w swojej opiece wizaka. Bo jezeli GM zada nie rusza to nem i jego gilidia bedzie musiala sama wymiezac sprawiedliwosc. Co do eli... Huhmm juz nie expi bo sie boi Chosen Ones xD
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() A Nemtor niech se expi, i wyprzedzi tego emeryta. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() wszystko mi tu odpowiada...no prawie....ale wy all jestescie pusci....no moze nie all ale ci co poruszyli temat nemtora i jego gildi. golym okiem widac ze nemtor lubi eli storm~ czyli nie bedzie prowadzil z nim wojny POMYSLCIE! GLOWA NIE JEST TYLKO PO TO ZEBY NA NIEJ WLOSY ROSLY!! eli jest w EM, nemtor w CO a masa w anime. kazdy pamieta ta historie i prawie kazdy widzial filmik "aldora war" krecony przez masakrowca jak razem z nemtorem roz***ali krishne. masa padl ale watpie zeby nemtor byl wrogiem EM bo eli to jego kumpel. skad wiem ze eli to jego kumpel?....jest taka magiczna strona....www.tibia.com klikamy zakladke "community" i wybieramy "character". wpisujemy w pole nemtor i mamy jego opis na tibia.com stad wiemy ze eli to jego kumpel
![]() |
![]() |