|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() No coz nudzilo mi sie dzis gdy trenilem skile wiec postanowilem wyybrac sobie jakas ofiare i udawac nooba.No i udalo mi sie;]Wkleje tu wam moja rozmowe.
to ja ![]() No i widac w rozmowie jak polak traktuje nooba ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Master magi - 17-03-2013 o 00:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() Kiedy wy sie nauczycie:
Noobowi daje sie ignora w 2 sekundy i dalej sie z nim nie gada. Rady to mozna dawac NEWBIE!!!!!!!! Jak jeszcze raz zaobacze jak ktos myli te dwa pojecia to sie naprawde pogniewam.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL a ja czytalem ze noob to skrot od newbie.Moze sie ktos pomylil ale tak czytalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Newbie-Osoba która zaczeła grać w Tibie i CHCE się czegoś nauczyć.
N00b-Osoba która MYSLI(myslec a byc to dwie inne rzeczy)że jest najlepszy(oczywiście tak nie jest),i nie słucha rad madrzejszych(nie chce słuchać).Acha i żeby nie było n00ba NIE określamy po LV. To all w skrócie bo cech n00bostwa jest wiele a i tak 76% ludzi wyzywa od n00bów ludzi którzy ich wkurzyli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Ciekawa byla ta rozmowa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() ja tam zawsze nazywalem kolesia nobem jak zebral o jakies zeczy, bo mnie to czasem wkorza, wielu kolesi na 8-10lvl oraz kilka wyjatkow na innych lvl mysli ze jak mam 35lvl to mam kase na to zeby im fundowac zbroje itd, i zauwazylem ze jak niektorzy twoza postacie do PKowania to sa tez tacy co twoza postacie do zebrania
wiec moze ci co zebrza niesa noobami, bo przeciez noob by sie cieszyl ze scale armora, a ktos bez godnosci liczy juz na p armora.... , ahhh, szkoda slow |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Hahahahaha.Smieszna gadka.Gadales z totalnym newbie(nie mylic z n00b).
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Cytuj:
Osoba pomagająca:Tak wystarczy że[bla bla]. Newbie:O wielkie dzięki! Nauczysz mnie więcej? Cytuj:
Osoba pomagająca:Tak na xxx polujesz tak i tak... N00b:Co za frajer weź wy(cenzura) z tąd n00bie,wiem wszystko i jestem taki dobry hmhmhm. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() @Bysiek
On nie gadal z newbie, po prostu takowego udawal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() zależy którym byłeś... jeśli tym knightem to dobrze ze cie olał jeśli byłeś tym radkiem the sorcerer to dobrze że go olałeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Cytuj:
Napisał że on jest tym knightem ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzis przeprowadze druga rozmowe ale tym razem bede udawal newbie
![]() OK mam juz ta rozmowe.Jest troche krutka ale... I oto jak polak olal polaka. Ostatnio edytowany przez Master magi - 17-03-2013 o 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() wiecie co dawno sie tak nie usmialem
ale ja tez nie lubie takich noobow .................. ale ja dalej nie rozumiem jak mozna trenowac distance knightem i chciec isc na dragi z takim lvl ![]()
![]() |
#16 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() Cytuj:
Newbie:Cześć!!! Mogę wiedzieć jak XXX? Osoba Pomagająca(O ile takowa jest): Nie mam czasu. Newbie:Słuchaj chciałem tylko sie dowiedzieć o... Osoba pomagająca: Słuchaj wypi***aj za***y noobie bo zaraz zaliczysz zgona!!! Newbie:Heh, sorki, że przeszkadzam, ale nie zabijaj mnie. Osoba pomagająca: Dobra, ale zjeżdżaj już! Po czym osoba pomagająca moze sie odwalić lub postanowi sie zabawić kosztem "nooba"... Może być też, że osoba pomagająca zaczyna straszyć kumplami z wyższych lvl itp. Cytuj:
Chyba jednak nie... To stary wyjadacz Tibijski udawał tego nooba, a ja sam osobiście nie widziałem takiej osoby oprócz mnie, która chciałaby trenować distans knightem (U mnie to się wiąże z chęcią zaspokajania ciekawości, nie głupotą, czy noobostwem-Jednak zaniechałem te ćwiczenia i wróciłem do lvl<=nie cierpię treningu). ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() Ci dwaj się różnią bardzo.Newbie przynajmniej wie cos i pyta mądrzej niż noob i pozatym newbie nie wyskakuje z takim czymś daj mi cos za free ja też lubie dawać ignora ja miałem ostatnio coś takiego:
Gościu mi powiedział że go zhakowali za spamowanie na 2 tygodnie miałem polewke że nie wiem co ten gościu od 2 miechów stał na tym samym lvlu ponieważ postać została sprzedanaxD |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() re up up
Heh Slayer moj kuzyn tez najtem trajnil distans.Chcial miec taka jakby uniwersalna postac.Dojechal do 30 i potem juz to zucil ![]() Ostatnio edytowany przez Master magi - 17-03-2013 o 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Ja na 8 levelu na azura wyśepiłem troszeke od jednego Polaka....no sory dostalem ale pk i stracilem calego baga,od razu po wyjsciu ze swiatyni, jeszcze nie doszlem do depo.... przynjamniej mi koles pomogl... i co jestem n00bem?
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() jezu
![]() ![]() czytam sobie ten temat i mysle co h*** zostal zalozony fajnie ze lubisz sie bawic ale po h** o tym pisac?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |