![]() |
#1 |
Guest
|
![]() 1)Do czego służy scarab coin bo nie moge tego znalezc na stronie
2)Jak najtaniej można kupić fs? 3)Do czego służy takie pudełko (nie pamiętam nazwy) podobne do parcela ale mniejsze i jak się da use to takie iskry z niego lecą. 4)Po co są instrumenty?? 5)Sorx że to pytanie w tym temacie ale nie wiedziałem gdzie je dać: Kolega mi mowił że jak sie loguje to pisze "Account disabled for five minutes. Please wait." co to oznacza?? Z góry dzięki!! EDIT 6)Do czego słurzy sling herbs?? Ostatnio edytowany przez MarkosM - 04-04-2006 o 21:55. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
|
![]() 4)do grania(lol) take fajne nutki leca z tego
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 z tego co wiem to uaktywniają jakies tp(moge sie mylic)
2 od kolesia ktory ma ich dużo i malo kasy 3 iskry? pils cos? napoj wyskoko procentow? (moze present box?) 5 ze na 5 min wylanczyli ci acc 6 do ozdoby domku |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.) Są one bardzo ładną ozdobą do domku.
2.) To zależy od świata, na którym grasz. 3.) Jest to zapakowany mebel/lampa/itp. Jeśli masz domek, kładziesz toto na wolnej kratce, klikasz "use" i masz ![]() 4.) Tak jak powiedział Kaldor, leca z tego całkiem ładne nutki jak grasz. 5.) A ja wiem ![]() 6.) Sling herb nie służy do niczego ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() 1.)ozdoby oraz do teleportow w Ankhrahnum(stajesz na tp,kladziesz coina i Cie teleportuje)
2.) na trade chat od gracza 3.) jest to mebel zamkniety w pudelku,do domkow,kupic go moga tylko pacce 4.)do grania -.- 5.)ze on albo ktos z jego sieci wpisuje wciaz niepoprawne haslo 6.) ozdoba |
![]() |