|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() gratz ;p
![]() a gdzie jest to miejsce ??
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flora Flower
Profesja: Druid
Świat: Lunara
![]() |
![]() cholerenie slaby jestes!!!!!!!
Ja na 11lvl mam skile 36/30 a beholdera to na 10lvl z kuplem na 9lvl rozlowzylismy na lopadki fajny byl znigo loot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() Cytuj:
@re topic : fajne zdjatka tylko potren troche bo takto sie nie oplaca na nie chodzic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 92
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @gietol Julera
To miejsce jest nad amazon camp jest tam pojedynczy resp beho ale bardzo dlugi wiec nie warto tam expic ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() @re Van_Waterflew
Po pierwsze: muwisz na Zlotka Mastera ze jest slaby (widoczny na screenie), a ty tez nie masz najlepszych skilli, Po drugie: Zlotek Master ma i tak wieksze skille od ciebie, wiec cie nie rozumiem, Po trzecie: On rozwalil beholdera sam, a ty z kolega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja palkiem bh solowalem na 12 lvlu. Mozna bylo by wczesniej ale skilli sie nie chcialo trenic
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() 8) ja sie dziwie skad masz ten stuf skile do bani lepiej se ostro potren boz tymi skilemi to daleko nie zajdziesz!muj knight ma na 7lvl 35/32 wiec niedlugo cie przescigne!na jakim swiecie grasz????????????
i na serio lepiej potrenuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() @mej
Trochę polewka z Ciebie skoro masz 7 lvl na mainie. Szkoda mi deadów takich jak ty bo albo hunter albo pk. I nie mów żeby trenił skille to jego sprawa (jeśli ktoś gra na Liberze i znał Whicked'a niech wie że po hacku na 8 lvl miał skille 78/78 bez wała!!!!)
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Heh spoko spoko
![]() Musze powiedziec ze masz bardzo fajny eq jak na tak maly lvl ![]() Btw. Jak juz ktos tam wczesniej zauwazyl... ... LUDZIE PRZESTANCIE SIE CHWALIC plz tee Waterflew co z tego ze rozwaliles BH na 10lvl? a moze ci sie cos pomylilo i solowales sie z BH na 5 co? ![]() Gosciu chcial wam pokazac ss'ki z malego solo i spoX, a wy odrazu: "ee ja jestem lepszy, ja pokonaleem na x lvl, bla bla bla" nooo! ![]() --- Misiek-lord of the Dragons 27 lvl ![]() ![]() ![]() ![]() SKillz: stilll suX cuz I'm dont train ![]() SECURA Mlvl: 4 oczywiscie [maybe someday will grow to 5 :rolleyes: ] |
![]() |
![]() |