|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej to jest mój 1 fake wiec sie nie śmiać. W Fake'u są przekleństwa ale takie cienkkie więc... Rajczumen z Mańkiem skoczyli na bank(jak zwykle...)
![]() Bohaterowie zostali oszołomieni przez śmierdzące gazy GM'ów. Więzienie... ![]() Qmpel czyli Maniek był piętro wyżej... ![]() Po chwili... ![]() I happy spotkanie..... http://img119.imageshack.us/img119/7...nysynek6ie.png A w domu Elenei http://img122.imageshack.us/img122/9394/aspoqo0cv.png Po chwili http://img490.imageshack.us/img490/6218/dom6le.png Eh wyruszyli do domu Rajczumena... http://img122.imageshack.us/img122/1779/powrt6oe.png I po chwili... http://img122.imageshack.us/img122/7...aodomek0ks.png Gdy wracali do domu... http://img122.imageshack.us/img122/3...otkanie6fl.png Wiem robie beznadziejne ściany... Comment plx Dzisiaj dodaje 1 nowe. Jak wam bedzie pasc to napiszcie ![]()
Rageman says:Śmierć noobom, killerom polaków(i tak się zemścimy )! ![]() www.rajczu.xt.pl czyli moje super fake'i Ostatnio edytowany przez Rajczumen - 16-02-2006 o 15:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() OMG! Gostek wez mi to zprzed oczuu!!!!!!!
Ściany, ściany,ściany!!!!!!!!! Poradnik dark svena potadnik moj rowniez byl a tu dalej, ścianyyy są powklejane na siebie! Na nicki i rozmowy są powklejane itemy... Podłogi i reszta wklejone jak byś miał zeza... Ostatnie fake'i jako linki, OMG!!!!!!!!!!! 2/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() tynyny
nie ma takiego numeru.... jak mi ktos wyjasni o co w tym chodzi to komentne ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Po drugim obrazku przestalem ogladac.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej nie łapiesZ je jakoś sie tak wkleiło????????????????To nie mojA WINA HE>?
Słuchajcie nie poczytaliście do końca??? NAPISAŁEM ŻE ROBIE BEZNADZIEJNE ŚCIANYYYY!!!!
Rageman says:Śmierć noobom, killerom polaków(i tak się zemścimy )! ![]() www.rajczu.xt.pl czyli moje super fake'i Ostatnio edytowany przez Rajczumen - 15-02-2006 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Nie byłoby aż tak źle, gdyby ta pomoc dla powodzian... :/
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anharin
Profesja: Druid
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() Wiem że noobowe zachowanie ale o co chodzi z tą "pomocą dla powodzian"? Sory że pytam ale tak jakoś nie daje mi to spokoju.
@Topic Wyjdź i niewracaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Po 1! D U P A !!
Po 2! P L A G I A T ! PYTAŁEŚ O ZGODĘ CZY MOŻESZ PRZEROBIĆ MOJEGO CYC WARRIORA?!!!
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zauważyłem że on te budynki kopiował z innych fake'wó i ściany zalepiał (bo tam ktoś stał etc.). Fabuła nie jest "orczasta" ale wykonianie. Tak szczeże to Ci powiem że powinieneś ćwiczyć. Na tym forum są raczej sami profesjonaliści (chodzi mi o tych co robią fake story jakieś).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Tak jak Norah napisał to plagiat.
Wogóle nie widziałem tak beznadziejnego fake'u od czasu "jak powstał kefir" (ten fake był dopiero okropny) Naucz sie robić ściany nie plagiatuj to może coś z tego wyjdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
SZKODA ZE TEGO WCZESNIEJ NIE ZAUWAZYLEM! K**WA, CIECIU J**ANY, GDYBYM CIE ZOBACZYL W RL, TO BYM CI DAL W RYJA.
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chłopie ja mam 192 na siłke chodze codziennie ![]() A norah nie napisałeś że nie można użyć twojego cyca no nie??? Więc o co chodzi? Ja wystawiłem to żebyście mi powiedzieli co mam poprawić, w większości mi sie to udalo
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słuchajcie tak jak mówie: Wstawie na forum przerobiona wersje może bedzie wam pasić nie wiem...
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ziomek Knajcik
Profesja: Knight
Świat: Refugia =rox=
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mi tam sie podobało niewem jak wam ale mi tak tylko źle zrobiłeś że puźniej linki dawałeś :/ ale wogle to nawet ciekawe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() @Rajczu~:
Napisałem wyraźnie: Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Srry , ja szukałem fajnych obrazków itd do fake'u a nie czytałem. Obiecuję że w next części nie będzie twoich rzeczyy^^^^^
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj dodałem nowego SS'a jak wam będzie się podobał to napiszcie bede robil dalej ale jużc bardzo rzadko ściany
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Najpierw sciany naucz sie robic a nie wystawiaj odrazu na forum
![]() ![]() wykonanie mhm 4/10 ? pomysl 4/10 ![]() ![]() I NIE PLAGIATUJ! Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 19-02-2006 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() No ynteligentny jesteś widać ty i twoje super duper pomysłowe fake... U mnie tylko to ściany ale fabuła cest ki
Pomysł 4/10 nie mówiąc o ścianach. mhm co mają ściany do pomysłu hm? Dzisiaj daję nowy sS bo nauczyłem się robić ściany.. Przez jakiś czas robiłem w map editorze ale teraz robie normalnie plx comment Ostatnio edytowany przez Rajczumen jest wściekły.. - 06-04-2006 o 18:57. |
![]() |