|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Sprawa wyglada tak .. no mowiac krótko bez ogródek to jest prze....bane Sie uwzieli na nas ZTA i nie odpuszcza ale szczerze mowiac nie przekreslalbym naszych szans w starciu z ZTA. Jezeli Scary kids nie wejda do wojny (co narazie sie nie stalo - Widze nieznaczna dzialalnosc Stutterfly ale reszta jego gildii pozostaje neutralna) to widze nawet niewielkie szanse na zwyciesto choć bedzie to ciezkie ... mam jeszcze pare pomysłów na invity do hail freedom. Prosze mnie zrozumieć ze nie moge was wszystkich tam zaprosic ilu ludzi tyle pomyslow zrobilby sie straszny syf A tak poza tym nie chce tych najnizszych lvl w gildii poniewaz sa bardzo latwym celem a w wojnie tak to juz jest ze frag w gildii przeciwnej obniza jej morale. Ale to nie znaczy ze nie chce pomocy wszystkich polakow. Jak by co piszcie w grze do mnie lub do innych vice z hail freedom a na pewno cos wymyslimy.
Ale jezeli chcemy ta wojne wygrac to jest jedna podstawowa zasada .. potrzebujemy bardzo duzo run a pieniedzy mamy niewiele.. Próbujemy sprzedac Golden legi Nexus stara ale narazie nam nie idzie. TAk wiec apeluje do Polaków. Jezeli tylko mozecie nam dać jakies darmowe runki (SD,Uh najbardziej pozadane) to bylbym bardzo wdzieczny jezeli tylko by sie udalo pokonac ZTA to jakos bysmy sie wam odwdzieczyli.Jak byscie mieli cos i chceli wspomoc to wysyłajcie do : Okon Tiger Darashia lub Nexus Star Thais Z góry dziekuje i trzymajcie kciuki .. moze na pocieszenie powiem ze w niedziele zabilem jednego czlonka ZTA - Galfordy Wkurzyli sie ![]() P.S. Woina pisze przez "i" zeby Brazole nie mogli tego przetlumaczyc na jakims translatorze ogolnie piszcie tu bez polskich liter i z bledami to im utrudni zycie ![]() Chcialem to zamiescic w starym poscie o wojnie na emperze tu na forum tibii pl ale cos sie spierdzielilo i nie moglem .. Comment plx ![]() Ostatnio edytowany przez Okonius - 12-12-2005 o 12:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() yyy....?
Nie wiem jak inni ale ja nic nie kpw z tego posta -.^ Opisz to troszke dokladniej proszem (na prozbe altora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
|
![]() Okon ma racje, jesli ktos ma za niski level to nie znaczy ze nie moze pomoc w inny sposob. Runki beda bardzo potrzebne, sam na razie mam kilka bp uhow, jesli sie okaze ze moj level jest za niski to wbijam na druta i robie uhy ^^ Mysle ze przydaloby sie zeby troche pomeczyc tez runemakerow ludzi z ZTA, zwlaszcza tych ktorzy sprzedaja im wieksze ilosci run. Co prawda mozna je teraz kupic w sklepie ale to zawsze to pol tysiaca gp w plecy na bp uhow beda mieli.
PS powiedzcie o tym watku znajomym zeby nie bylo ze tylko pare osob o tym wie. Nie wszyscy przegladaja forum na tibia.com a przydaloby sie zeby wiedzieli co sie dzieje. @up co sie dzieje bylo mniej wiecej opisane w poprzednim watku. to jest bardziej watek organizacyjny naszych sil zbrojnych ![]()
Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć ... Ostatnio edytowany przez sath_okh - 12-12-2005 o 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare tematow wczesniej jest post o wojnie vs Brazole(nie wszyscy) na serwerze empera... przeczytaj tam wszystko a ten post stanie sie jasny a jezeli nie to powiedz z czym konkretnie masz problem a chetnie wyjasnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja myslalem zeby moze zorganizowac wszystkie runy u kogos w domku czy cos tak jak np u mnie i jest akcja ktos jest online ale nie ma run to mu daje bo mam caly sklad.. Mysle ze to dobry pomysl a jedyne co nam do tego potrzebne to zaufanie. Tylko ze jestesmy w kropce i chyba nikt tu interesow bic nie chce... Mowie prosze apeluje : Bez run nic nie zdzialam Moze sie powtarzam ale to cholernie wazne:/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Last Rebellious
Świat: Empera
Poziom: 30
Skille: 69/68
Poziom mag.: 4
|
![]() Tak jak mowi Okoń, bez runek nie da sie wygrac wojny... Więc prosimy o wsparcie! Jest już pewien plan, moim zdaniem genialny, tak genialny! Nasi przywódcy wpadli na świetny pomysł, bedzie to trudne, ale jeśli się uda, to padnie jakis 100lvl, ale jak juz mowilem będzie to trudne! (TU PROŚBA O RUNY
![]() Jeszcze raz apeluję o pomoc. RODACY, ZJEDNOCZMY SIE I UWOLNIJMY OD JAŻMA TYCH ########## BR!! DO BOJU! ![]() YOURS Duzy Ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Chodziłem sobie swoim noob charem po edron i te noobki bawily sie
mastermind shield. OMG I ja wzialem i mam w domku.Widzial ktos drugiego goscia jak ja(?), ktory zakosil mms?.Potem pisali, ze jak oddam to skonczy sie wojna <lol>,kto by w to wierzyl..... Omg nie moge wyjsc z podziwu dla tych noobow, mam nadzieje ze nastepnym razem mpa albo demon helmet.... xD <Nie ma jak za free mms dostac> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahahaha po prostu nie mam slow.. gtez sie pchnieenialnie
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Pablo odezwij sie do mnei na gg ![]() Ostatnio edytowany przez Okonius - 12-12-2005 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Imię: Keltor Piro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hellpike
Poziom: 136
Poziom mag.: 70
|
![]() Pablo twoja akcja dzis wygrala. Gz darmowego mmsa.Chlopaki chcialem zaznaczyc jedna rzecz bo wydaje mi sie to troche glupawe.Bylem juz swiadkiem kilku bezsensownych dedow z naszej strony.Dzis padl Elith Lee. Powodem deda byl pz lock zrobiony na jakims drucie.Chlopak mial farta bo po bugu zrobili restart. Ale apeluje do wszystkich uwazajcie gdzie lazicie i nie robcie solo jakis glupich akcji bo efektem sa rookowane chary a to oslabia nasze szanse na jakiekolwiek udane akcje z naszej strony. Jesli juz bardzo chcecie padac robcie to noob charami
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() hehe Pablo jestes najlepszy ! Na poczatku jak mi to mówileś to myslałem ze jakies jaja sobie robisz ale nie no GZ naprawde
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Offtopic: czy ktoś ma może link do filmiku, na którym ZTA zabija Okonia i Nexusa? Jeśli tak, prosiłbym o zamieszczenie.
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 14-12-2005 o 11:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() Awwwwwwwwwww
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 14-12-2005 o 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]() Co za zje..ne forum. Najpierw nie pokazywało mojej wiadomości w ogóle, teraz są trzy :/
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 14-12-2005 o 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cos sie pierdzieli na tym forum ale coz .. darowanemu koniowi sie w zeby nie patrzy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Imię: Keltor Piro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hellpike
Poziom: 136
Poziom mag.: 70
|
![]() Duchu dzieki za runki.Sa u mnie w dp. Jak wymyslimy jakas akcje to beda na rozdanie dla wszystkich.Okon dostal tez troche runek (uhow i sd). wszystko czeka i nie bedzie zmarnowane.Mysle ze najwyzszy czas sie zebrac a najlepszy czas na to to weekend przed savem( brazoli malo a jak bedzie ostro to zawsze jest jakas szansa na ucieczke). Wiec pomalu zacznijcie sie organizowac. Ida swieta wiec bedzie duzo wolnego czasu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Bieszczady
Imię: Nietegi sukamonek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 62
Skille: :D
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() Siema!!
Chyba trzeba będzie pomoc ![]() ![]() ![]() Gdy wbije wiekszy lvl chetnie pojde do HF i oklepie kilku scierwojadow ![]() p.s. Nexus ty czasmi sie do mnie odzywaj jak sie cos pytam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() kur*** j**** forum
Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć ... Ostatnio edytowany przez sath_okh - 17-12-2005 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() no nareszcie ktos nowy sie dopisal, znaczy ze ktos jednak zwraca na to uwage. no nareszcie udalo sie wejsc na to j**** forum. trzeba by wreszcie zaczac cos robic bo oni leveluja a my sie chowamy po depo, rano malo ludzi gra i na ogol jest z 1 wysoki level z zta. tak nie przed samym savem tylo troche wczesniej wiec mozna by sie w koncu zebrac i przynajmniej postraszyc. jesli ludzie zobacza ze cos robimy mysle ze przylaczy sie troche z innych krajow jeszcze, zta wielu ludzi wk****. jak dajcie znac na maila zeby nie umieszczac tak na forum terminow, bo jesli to czytaja to nooby czy nie, nie znaja jezyka czy nie ale date (chyba) zrozumieja jak tu zobacza.
PS tak poza tym to nie mam nic sensownego do napisania ale przynajmniej watek podbije wyzej na forum ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Bieszczady
Imię: Nietegi sukamonek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 62
Skille: :D