|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Profesja: Knight
Świat: Aurea
![]() |
![]() Witam w moim pierwszym fake story jak nazwa wskazuje jest to story o duszkach hehe zapraszam
![]() ![]() 1.) Misiek śpi a tu duchy narade mają.(sry za błąd "not to" ) ![]() 2.) Czas wstawać!! ![]() 3.) Szczęście że dupa nie słyszy myśli Miśka(pracuje w fabryce SD) ![]() 4.) Na nie szczęście misia jego babcia(duch) słyszy te myśli(rodzinne więzy,nie?) ![]() 5.) Nasi znajomi poszli do baru obgadać sprawę itp. a w domu... ?? ![]() Co wymyślą Dupa i Misiek? Czy babcia da spokój Miśkowi?? C.D.N ![]() @Ps. Gdyby nie poradnik crowala , byście nie zobaczyli tego fake story ... dzięki Crowal hehe ![]() @Edit: Co wymyśli Dupa? Nowe Imię dla Siebie @2-Edit: Nie będe kończył tego story zrobie następne , sory ale wszystkie pliki mi "wyparowały"
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Misio Man - 10-04-2006 o 19:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak na 1 fake daje 9.7,5/10. Bardzo mi się podoba
![]() Plusy: 1.Pięknie posklejane ściany. 2.Nie jest pusto w domku. 3.Efekty (ostatni obrazek) 4.Jest jakaś fabuła trzymająca się całości. I 1 minusik (dlatego te 0.2,5 odjąłem): 1. Nazwa żony Misia (mogłeś jakąś wymyślić) Rób dalej!
Podpisy są dla noobów O.o Ostatnio edytowany przez FanGrek - 08-04-2006 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: w domu przed kompem
Stan: Niegrający
Imię: Cwynio Pogromca
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~~mam za niski level~~
Świat: Astera
Poziom: 8
Skille: Z. P.
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() @up on nie przswituje tylko sie ujawna a jak widziales go na innych obrazkach ze przeswituje to nie biez tego pod uwage ok?
![]() aha fake mi sie bardzo podoba tylko denerwoje mnie to imie zony Miśka i rob dalej !! ocena:9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() No ładnie. Nawet bardzo. Tyle że troche be fabuły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ujmę to tak... Pomysł dobry, wydaje się, że został zaczerpnięty po części z pewnej gry o nazwie Ghost Master... Ale dialogi i imię żony bohatera pozostawiaja sporo do życzenia... Tak więc sumując, ocena 5/10 i na przyszłość, postaraj się bardziej.
Oho...dopiero teraz zobaczyłem "First Fake Story"... Zatem podbijam ci ocenkę do 7/10.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @FanGrek
Imię dla żony wymyślę napewno nie długo zabieram się za kolejną część ![]() Nie prześwituje tylko sie nie ujawnia a Babcia Misia to zrobiła. @Edit Żona Misia ma nowe imię(nie pokroju Dupa) jest tesh troszke "Misiowate" ale dość"oryginalne" (chyba ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Misio Man - 07-04-2006 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() niepodoba mi sie....(ale ja mam wymagania ;p)
Dupa-b.oryginalne... Brzydkie te duchy... Fabuły wogóle nie widze... Tylko 1 +: Nie jest pusto Ale możerz robić dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() @up
"brzydkie te duchy" No nie wiem jak one są prześwitujące to nie są ujawnione, czyli ludzie ich nie widzą. "Dupa-bardzo oryginalne" Z tym akurat sie musze zgodzic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() rub dalej
narazie mi się podoba czekam na następne części ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() dziwny
ale zabawny ![]() troche zboczony ![]() ale ciekawy ![]() dam ci 8/10 ![]() P.S. Pomysł dosyć oryginlany ![]() EDIT: Zauważyłem że to OTS ME ![]() Ostatnio edytowany przez CHoro - 07-04-2006 o 14:14. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Fajnie posklejane sciany ale fabula jest denna :/ ale rob dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Informuję że nie długo wkleję następną część o nazwie: Pomoc Dziadka
![]() Ktoś pisał że to w OTS robione, nie ma racji wszystko Paint plus efekty w jakimś innym programie... Nie umiem OTS ME obsługiwać a poza tym nie mam xD Next Part umieszcze w 1 poście ![]() @EDIT(question) Może ktoś podać link z którego ściągne gimpa? Nie moge w wyszukiwarkach znaleźć... :/ @EDIT Starszy usunął całe story z mojego kompa i nic nie zostało ![]() Kontynuować?
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Misio Man - 09-04-2006 o 00:53. |
![]() |
![]() |