|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemq
Mój były kumpel z rl zabardzo kozakuje w budzie,że mnie może zabić w każdej chwili itp. Więc żeby tak nie szpanił powiedziałem żeby poszedł zemną na party ale on powiedział że za szybko padne.Dzisiaj ubrudził mi Spodnie!!!Więc chc go popieścić summonami mojego 27 druta.Powiedzcie jakie mam summnąć!!PLZ ![]() Z góry THX POzdro
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() w tej chwili to monk/zerk ;p nic lepszego nie mozesz =) wbij 28/30 28 dsy i moze miec klopociki ;p a 30 fe to tak samo i ty i on mozecie zginac
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Walka będzie koło DTD Mt. Stedum.Mysilałem o dwóch Fire Devile
![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakos dokladniej bo tam jest duzo miejsc
![]() ![]() a tak wogole to jaka profesja tego "kolegi" ?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten lolek ma 25 knighta skille po 60/60 i mamy sie spotkać koło DTD a nie w nim żeby nie kąbinował poproszę kolege (43lvl)zeby sprawdził czy nie przyjdzie z całą paczką 20lvl
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten lolek ma 25 knighta skille po 60/60 i mamy sie spotkać koło DTD a nie w nim żeby nie kąbinował poproszę kolege (43lvl)zeby sprawdził czy nie przyjdzie z całą paczką 20lvl
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: exiva "Vampir ~
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() No to moim zdaniem wystarczy Monk+SD[jesli ci zalezy] i on ci bedzie hity zadawal ok 60 [tak mysle] wiec powinienes dac rade ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() sd szkoda sa dość drogie i myśle że dwa zerki + hmmy wystarczy.A tak ()mówiąc jego eq to RH G arm C legi BS GS MMS i bohy
i z tym chodzi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
|
![]() Zerki, rod, hmm i sd na dobicie i nara kolesiowi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ktoś da link do nowej tibicam to zrobie filmik
Może bohy się lootną ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Sadze ze od 2 zerkow lepsze byłyby 2 Monki....
On ich nawet nie zabije, a z Zerkami jakoś se chyba poradzi. Ty + 2monki = nie bedziesz musial strzelac ![]() No Ew. Wand+hmm (+2monki) to paddnie szybciutko.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Wątpie czy przy tkaich skillach dałby rade Cie hitać za 60
![]() Zamaist zerków radze Ci zrobić 2 monki, ale gdybys poexpił do 28 lva to 2 DSy przesądziłyby o twojej wygranej ![]() Jeśli zależy Ci na zwycięstwie to kup sobie pare SDków... Ze 3 wystarcza, ale wal tylko jak będziesz pewny, że dednie od takeigo "comba" bo jak sie skapnie, że masz SD to może się częściej UHać...
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Monki + hmm + rod + możesz go jeszcze podpalić jakąś runką. I jak chcesz to 2 SDki na dobicie. Ale jak kolo bedzie miał uhy to będzie ciężko. Najlepiej zjedz jedzenie na full żeby ci sie życie i mana regenerowała. I miej przy sobie manafluidy. Jak chcesz możesz wziąść mana shield ale nie polecam - bardziej opłaca się Exura gran i exura.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() z tego co kiedys moj kolega probowal to summony nie wala w kolesi z party nawet gdybys zaznaczyl attack (jezeli sie myle to poprawcie) ale 2 monki combo
monkow + rod + hmm radze tez wziac fireballe jakby chcial wywalic uhy zeby mu bylo latwiej .Ej czy ten koles nie ma zadnych macro albo co? bo jak sie okaze ,ze wezmie runki i na macro .tez radzilbym 2 sd przy dobijaniu tez destroy field i to chyba wszystko.Tibiacam na tiba.org .pl znajdziesz wez pozniej pokaz filmik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() wszyscy mówia o monkach a osobiscie uważam że DS-y sa lepsze lub FE ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibiacam za stara :/ na tibi.org.pl jest wersja pod 7.4 a my mamy 7.6
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() 2 zerki i sd plus jakis rod i
![]() Zainwestuj w sd jak muwisz ze taki loot moze z niego spaść.
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Złotów
Imię: Costu Qar
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8485 chyba aktualny ej a na marginesie dasz mu też rade w rl ? bo kolo sie moze wkur***
|
![]() |
![]() |