|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam level 12 - Palladyn. Skille 46/38. Zastanawiam się czy dalej ciągnąć na trollach ze spearami czy przejść już na coś poważniejszego ze strzałami? -.^ Myślałam o tym, żeby podciągnąć shielda do 40 i wtedy iść z bowem na Cycki, Ghoule itd. Wydaję mi się to dość sensowne, ale może macie jakiś lepszy sposób?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() od 40 mozesz spokojnie chodzic z bowem, a nawet z 35 bo ja chodze z 35 i normalnie trafiam hity niezle. a od jakiegos 60 to mozesz juz z crossbowem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() BEZ KOMENTARZA!
Słuhaj ziomuś bieżesz speary idziesz na trolle i tam skillujesz do 50 dystansu Nastepnie jak juz bedziesz miec 50dist kupujesz klucz do hellgate i tam expisz do 40 lvlu na ds'ach ghulach i szkieletach na 60 lvlu idziesz na of (orc fortes) expisz tam do 90 lvl nastepnie kupujesz paca expisz solo behemoty itp. To jest moja wersja bo na tej podstawie sie dorobilem 168 lvlu. pozdrO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
|
![]() A gdzie expic miedzy 40 a 60lvl??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
n/c -.-' niezłe kity i porady -.-' Cytuj:
@topic do 55 dista na trolach a później ze strzałkami na dwarfach soldierach/cycach,a jak masz pacc to na tomby ghoule/skele/pojedyncze crypt shamblery,mumie itp.
another player who just seems to get better and better Ostatnio edytowany przez pijopiwnik - 14-05-2006 o 12:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Mc Ciapa ty po tym 50discie juz nie skillowales tylko exp?? Tzn polegales tylko na tym ze dist rosnie w miare expienia?? A wracajac do hellgate bylem tylko tam przy wypelnianiu paradoxa moim sorcem i to juz dawno gdzies czytalem ze juz nie mozna wyjsc za pomoca( chyba) mysteriush fetish czy jak to tam tylko trzeba miec troche parceli... a to juz cap. A mozna za pomoca leviate tylko mowisz ze pacc od 90lvl hehe moze to troche przesasda bo sie utani hur i gran sie przydaje i pare czarow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
|
![]() Lepiej potreń do 70 ciu, wbrew pozorom nie jest to zbyt długo.
Na trolach uzbieraj dużo spearów i treń albo na dwarfach (expa troche przy tym narobisz ![]() ![]() Oczywiście podczas treningu na summonach mozesz robić strzaly ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A na POH do ktorego?? bo ja na obsidii mialem kumpli to mowili ze do 70lvl expili na gsach na pohu a dalej nie wiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Czyli wytrenić na tyle na ile będe mieć cierpliwości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Nie odnoś się do cierpliwości, tylko dotego aby wbić 70<Nie niższy> skill dista. 65 dist to jest jako tako ale jak masz mieć większy + na huntach za strzaly to 70. Skillowanie paladynem jest ciekawsze niż rycerzem bo bardzo szybko leci skill.
@Down: Ja skillowałem paladynem 7h dziennie, i brałem 400-Bag Spear, aby ciągle nie łazić. A co do podnoszenia to nie jest tak źle, bo na cap bierzesz 30 spearów i atakujesz raz na 2 sekundy, czyli co minute musisz wkładać znowu do ręki. BTW: Afker??:>
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 14-05-2006 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() xzionixek nie bardzo szybko tylko szybciej. A tej roznicy wogule nie widac moj brat ma tylko 2skille mniejszy sword niz ja dist i widze e i jemu i mnie bardzo to ciezko idzie. Jak dla mnie ta roznica jest niezauwazalna. A lepiej sie skilluje knightem bo nie trzeba podnosic spear i zapieprzac po nie co chwila do miasta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
2) w hg nie da expic od ostatniego updatu, na 50 moze przezyjesz, ale to bedzie rune waste. 3) na of mozna siedziec juz od 45... 4)90 solo behe? nie lepiej orshabaale? lepszy loot wg mnie. 5)168 lvl? nieźle a ja expilem od 10 na kwt i sie dorobilem eternala (tak to ja) 6) takim jak ty, powinni odrazu bana dawac na ip za glupote i wprowadzanie w błąd. |
|
![]() |
![]() |