![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Mi tam na XP chodzi
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Sashion - 15-04-2006 o 12:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Lębork
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ortografia
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 55
|
![]() Heh... Dziablo... pierwsza gra jaka odpalilem na moim kompie..... Na Xp ebdzie dzialac ale musisz zrobic pewna sztuczke..... Gdy zainstalujesz w diablo znajdz je w starcie i kliknij prawym przyciskiem na ikonke... tam wybierz wlasciwosci... potem z kart wybierz ZGODNOŚĆ.... ustaw tam na me/2000 czy cos takiego ;]
btw... zeby grac przez neta musisz ciagnac najnowszego DRTLA ...[inaczej Patcha] .. nom i zeby ci sie nie zrobilo przykro jak zoabczysz ile tam jest cheterow ;] .... Nie ma tam jak w diablo2 swiata otwartego i zamknietego ;] jest tylko otwarty...... Milego grania...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Ełk
|
![]() Dzięki. Czekam teraz na przesyłkę.
(Temat do zamkniecia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Kamikazze
Profesja: Paladin
Gildia: White Knights
Świat: Astera
Poziom: 21
Skille: 53/24
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() Zdziwko nie?? ![]() Tibia For Ever! Life In Tibia Is Cool! Ps: Jak ktos gra na asterze to piszcie!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() oj cos ci nie wieze ze diablo 1 z dodatkiem oraz diablo 2 chopdzi pod linuxa
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() ej skorzystam z tematu bo mam takie pytanie: Czy diablo to jest rpg? Bo moj jeden kolega mowi ze tak drugi ze nie itp. wiec plx o odpowiedz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Diablo to cRPG. Gra fajna, ale wole II.
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Diablo to cRPG i jak w jedynce musiales cos jeszcze zrobic, zeby pojsc dalej (cos w stylu questa), tak w drugiej czesci olano to zupelnie i jest bardziej lupanka niz cRPG. Dla malo cierpliwych diabel bez mozliwosci grania przez neta szybko sie znudzi. Mozolne tluczenie wszystkiego aby zalapac troche expa nudzi. Na battle necie mozna sie troche zabawic i poznac wielu ludzi i tylko to utrzymuje ta gre przy zyciu. Na singlu gra ciagnie sie strasznie dlugo, ale dla maniakow to zaden problem.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Diablo II (w jedynke nie grałem) to czysty Hack'n'slash, z RPGiem ma związane tylko atrybuty + klimat... Tutaj zabijasz wszystko co się rusza i na dodatek masz tylko jedno, jedyne rozwiązanie problemu... Z tego co wiem to w cRPGach są chociaż 2 możliwości...
|
![]() |