![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Witam wszystkich ktorym znudizla sie Tibia (mnie nie) i chca zagrac w jakas nowa szalona gre.Mam dla was cos takiego.Jest to MuOnline kultowa gra z grafika 3D, jest to gra MMUORPG i jest bardzo podobna do Tibii.Gdy jeszce nie mialem pojecia o Tibii pykalem w Mu
![]() ![]() Wszelkie info i download: http://muonline.com Zapraszam serdecznie. Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Taa miłego grania... i po ciezkich sporach z 90% populacją cheaterów (10% nie hackuje jedynie...), po ciezkich godzinach monotonnego bicia mobow... zostaniecie shackowani jak miliony innych...lól... gra sux.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Avager popieram cie gralem w ten Shit z 4 miesiace i nagle bum i have hack :/ wiecej w to nie bede gral MU SUX!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Na dodatek takie noobki , jak mój brat , stale twierdzą , że to Tibia jest gorsza , więcej hacków (bo sławniejszy hack 8 lvla niż tam top10) i cheatów , a sam grał w Mu ze speedhackiem. Wogóle gra nie przypomina Tibi. Mój brat nie wie co to jest klimat. Dla niego to ślęczenie z hackiem na losowym respie potworów i słuchaniem muzyczki co lvl. Super klimaciik -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No teraz po wprowadzeniu versji 1.00 jest lepiej bo :
- Nie widzialem zadnego hackera ( co dziwne bo na 0.99 wystarczylo niekiedy 1-2 min gry by zobaczyc jego okaz... - Nie udalo mi sie uruchomic zadnego hacka ktory by dzialal - Na najwiekszych forach o Mu, Hackach oraz Hack 4 MU nie bylo dzialajacych hakow... - Mniej lagow jest - Nie znalazlem jeszcze ani jednego buga - oprocz tego z warpem - ale to jest bug "kosmetyczny" - Wprowadzono Dark Lorda W sumie zmienilo sie na dobre. Jesli ktos mial kiedys konto i chce ja zachowac radze wejsc na www.muonline.com - i kilknac na baner na dole - "acc transfer" - Global przechodzi pod patronat K2 - chodz wdlg. mnie to czyszczenie nie uzywanych accow.... Podsumujac - jesli ktos szuka jakiegos H'n'S to polecam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Mielec
Imię: Azazel Mielec
Profesja: Knight
Gildia: nie ma i nie będzie
Świat: Calmera
Poziom: 40
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() jak ja instaluje mu to ciongle mam wirusa i nie chce mi się wto grać i teraz mi się komp sam wyłancza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: gdzieś w Polsce
Profesja: Master Sorcerer
Świat: jest ich sporo
Poziom: 75
Skille: 21/20
Poziom mag.: 68
|
![]() gra dramat opłaca się grać tylko na prywatnych servach bo normalnie to szok cheaterów tyle i jeszcze te hacki, poza tym są jeszcze bugi dziękim którym można bordzo szybkim czasie zrobić duży lvl nie używając cheatów a najlepsze jest to że twórcy tej gry od dawna wiedzą o tych bugach ale do tej pory ich nie naprawili -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() OMG
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() MU jest na tym samym poziomie (lvl'u xD) co Tibia...
-pełno hackerów -pełno hacków -brak klimatu (jak ktoś mi wyskoczy że w tibi jest klimat to...) -monotonia (dziś w tej grze robimy to samo co będziemy robić za tydzień) Jedyne co odróżnia MU od Tibi to: -w Tibi jest więcej thiefów, noobów itp. -w Mu nie mamy nawet co marzyć o tym żeby zostać najlepszym
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak widze ze wam sie gra nie podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() @all up
Graliscie na 1.00 ? Pokazcie mi tam te hacki i bugi bo nie zauwazylem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Heh , Mu znudziło mi sie po tygodniu =.=' Ogólnie gra bez klimatu , idziesz-i-siekasz nic poza tym...Chociaż nie gram już w Tibię to i tak sądzę że jest lepsza 1000 razy od tej platformówki w 3d (Ale mi 3d , nie da sie obracać ekranu , a modele 3d a 3d to różnica =.=')
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() dla tych wszystkich szybko nudzacych sie dobre sa prywatne servery. to cos w rodzaji OTSa, z expem 1000x (wiekszym lub mniejszym, w zaleznosci od upodobania hostera), na ktorym mozna zupelnie inaczej pograc. np ja nie zabijajac wogole potworkow bawilem sie w ulepszanie rzecy (jewele w sklepie, blessbug), i robilem sobie po kolei wszystkie exe sety +11+16. na innym prywatnym serverze "dostepne" byly resety zachowujace punkty. tam znowu zrobilem sobie ebk zadajacego obrazenia po 30-40k. dobry spis tego typu servow jest na http://forum.ragezone.com
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() A ja z niektórymi wypowiedziami się nie zgadzam, chasło i login mam prosty a dotąd jeszcze nikt mnie nie schackował 1.6 roku - chociaż już niegram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() W MU chyba najlepiej grac jako hacker a nie jako gracz. Stracisz konto to se nowe z hackujesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() hehe Tibia to narkotyk raz sprubujesz to juz nie chcesz przestać w nią grać a
a nawet jeśli prubujesz z nią zerwać to i tak po jakimś czasie Wracasz do niej Hail TIbia And F**** you MU xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
![]() |
![]() A ja regularnie co pewien czas przestaje grac w tibie i wtedy zaczynam grac w Mu online na jakims servie ... oczywscie po tygodniu nudzi mi sie to i znowu wracam do tibi
![]() A co do servów Mu online to polecam : Mu Rzude ... ( nie wiem czy jeszcze ciagnie ale na tym servie mi sie najlepiej gralo ![]() Mu Psychic-Doom ( www.psychic-doom.com - tez fajny server ![]() A dla tych co chca sobie pograc w ta gierke to radze odwiedzic http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=363 - polski poradnik co , gdzie i jak ... ~~milej zabawy zycze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Ełk
|
![]() Poomozcie mi jak wlaczam gre to pojawia mi sie takie cos tylko ze bez exit options i cancel,a gdy wcisne esc to dopiero sie pojawiaja
![]() |
![]() |
![]() |