|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: exiva ;>
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Elera
![]() |
![]() Ej bo pewnego dnia stoje sobie przed depo w AB a tu nagle taka plaga tych borsuków czy czego tam to tobrze że tylko borsuków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() PLagi mają tworzyć element rpg, co jakiś (dłuuugi) okres czasu pojawiają się rozmaite plagi. Głównie Orków ale ndla przykładu, na darashii są to plagi undeadów
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() wystarczy poszukac =/ ehm no ale dobra, to nie zadem bug tylko najazd potkow na miasto (aby rozruszac ludnosc
![]() -thais: all orci, raty -ab'dendriel:wolfy/war wolfy, borsuki ( ![]() -carlin: chyba nic -venore: elfy -edron: demony -ankrahmun: all scaraby -darashia: nie umarli (lich,necro,dsy,vampy itp) -kazordoon: spidery/poison spiedy -cormaya: dwarf soldki -...hills (gora obok carlin z golbinami):all orci wiaze sie to z questem na amazon shield ![]() najazdy sa wybierane losowo mysle ze pomoglem ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Darashia: Lichow na pewno nie ma, co do vampow nie jestem pewnien. @Kazz/Cormaya: Nigdy sie nie spotkalem z nimi, takze nie jestem w stanie nic o nich wiecej dodac. @... Hills: Nie jest to plaga, z tego co wiem, to wiadomosc o pojawieniu sie tej wiezy z orkami nie jest wyswiatlana. |
|
![]() |
![]() |