|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1) Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale chyba mu chodzilo o to czy 20 sorc walnie tyle samo z SD w 8 lvl i czy walnie tyle samo w 50 lvl. Lvl atakowanego sie nie liczy.
2)Full def, full atk, balanced nie licza sie przy atakach magicznych. 3)Obrazenie magia nie licza sie od sprzetu ani od shieldingu. (wyjatek to elven amulet, ktory zmniejsza obrazenia od wszystkiego i stone skin amulet [kiedy go nosisz nie dostajesz obrazen]) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() hmm a ja mysle ze Sd jako czar mechaniczny jest uzalezniony od ekwipunku skilli itp (tak samo explosions i exori mort)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() ehh.. wystarczy powiedzieć krutko
1.nie 2.nie 3.nie
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() 1. Chodziło mu o to, czy zada większe obrażenia, jeśli będzie grać 50lvl aniżeli 8. odpowiedzi nie znam, bo sorciem nigdy nie grałem.
2. Tutaj wystarczy odpowiedź "nie". 3. A czy przypadkiem obrażenia z SD nie są częściowo niwelowane przez lepszy typ zbroi. Nie wiem, czy to prawda, ale wydaje smi się że tak.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() skoro nie zalezy od ekwipunku itd to dlaczego jak zucam czar UE to osoby z roznym eq dostaja inne obrazenia a z tym samym te same?
sd dziala na tej samej zasadzie z sd walne w czlowieka bez eq za wiecej niz jak bedzie on w eq
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() -.-...
1)Niskie lvl zawsze dostaja wiecej obrazen.Maja mniejszy mlvl i malo Hp...50 levelowi odejmiesz znacznie mniej ![]() 2)zalezy jaki eq,lvl,skill, mlvl i profesji. 3)re uP. Ps.Dla niedowiarków test.(na 1 pytanie) Ja i qumpel prubowalismy swoje sily na Skullu. On 21 lvl mlvl taki sam co ja.(Drut)Test exori vis. Ja Sorc 31 lvl mlvl taki sam jak qumpel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() @Maniakalny Zabojca
I tu jest twój błąd.Obrażenia od SD zależą kto jaki ma eq,tak samo jak XPL ale ją można zablokować.Co do Dmg od SD i skili to chyba nie robi różnicy ale eq owszem.Full def i full atk nie robią rożnicy przy atakowaniu magią(chociaz mojemu kumplowi tak się wydaje co do spontaników),jestem tego pewnie na 95% bo na full def waliłem w bh z hmm to hity miałem 40-55 a na full ataka takie same. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Thx wszystkim!
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum