|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
![]() Siamka all!
Co byście powiedzili aby kilkoro z nas przeniosło się na świat pvp-enforced i troszke się pobawiło (czytaj podszkoliło pvp). Moglibyśmy się tam przeniść i każdy by miał nazwe "Imie Bandito" np. "Maciek Bandito". Ponabijalibyśmy lvle i troche powalczyli. Próbowałem organizować pojedynki (1 vs 1 pod depo w Venore) ale jak zwykle Polacy musieli się popisac inteligencją i nic nie wyszło. A w ten sposób mielibyśmy zabawę i można by odreagowac ![]() Co Wy na to? ... No i oczywiście wiem, że pojawią się "parapety" co zaczną wrzucać, ale to nic, to jest Polska i to normalne. Jak ktoś będzie chętny to niech się wpisuje i poda przykładowy świat, tak aby w odpowedznim momecie podbić serwer (na lol levelu ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() Hmmm... wiesz na pierwszy zut oka taki pomysl zleksza niewypali , nawet samo nabicie lvl na kturym mozna by sie dobrze "pobawic" zajmie troche , a niekazdy ma rowne tepo nabijania lvl , wiec trudno bedzie sie zgrac i robic pojedynki , ale jak bedzie duzo chetnych ..... to ja tez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() ziomek do trenienia pvp są OTS a nie pvp-enforced , a zresztą tam nawet z temple nie wyjdziesz ani z dp jeśli nie masz wtyków
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
PvP można spokojnie potrenić również na normalnym PvP, Zielony~ słyszałeś kiedykolwiek o czymś takim jak "party"? Jesli nie wyszło Ci na PvP to myślisz, że na E-PvP wyjdzie Ci luzem?! Buahhahahaha, wybacz ale to jest bardzo dobry dowcip, pewnie teraz jestem w twoich oczach parapetem ? ![]()
![]() |