![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie moglem nigdzie znalesc odpowiedzi i pomocy tak wiec puszczam tu nowy temat.
Problem mam taki. Zrobilem se Userbara w PhotoShopie 7.0CE.Wszystko było dobrze,zapisalem obrazek.Chcialem shostowac ale nie moge,poniewaz ten userbar po zapisaniu mial kancówke ,,psd''. Próbowałem zamienic ma bmp,jpg,gif i png ale nic nie daje po podglad wtedy jest niedostepny...Czy nie ma sposobu aby moc umiescic go w necie ?? Nie mam pojecia jak to zrobic...Z góry dziękli osobie która bedzie wstanie mi pomóc Pozdr0 i wesołych świąt
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otwórz to w Photoshopie (.psd to jego rozszerzenie), po czym kilknij Save as... i zmień typ na .jpg/.png
![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() omg ale ze mnie n00b xD Dzieki, nie wzielem pod uwage z tym zapisz jako i wybranie koncówki
![]() Dzieki za pomoc, a temat do usunięcia