|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() SIEMA ALL!!! Zaczynam dziś nowy show pt. TOP lista przebojów!!! Serdecznie zapraszam w imieniu swoim i Telewizji Gadanie na Ekranie ![]() Oto dzisiejszy program! 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() Dziękuje za oglądnięcie ![]() BTW. Tą TOP liste robiłem wg. swoich odczuć, bo był to pierwszy program. Jeśli możecie, to dawajcie tu swoje propozycje do TOP listy, jeśli innym te piosenki również sie spodobają to ja moge sie do wasych wyborów dostosować i robić TOP liste według waszych głosowań ![]() ![]()
The Bazus Hope: Megadawka! ponad 50 obrazków! Komentowac! Zupełnie nowy fake! Kompania Traci! Komentujcie! Przygody Maga Klev'esh-a - humorystyczny fake paskowy! Kooment! Wstaw mi notke! To nic cie nie kosztuje! ![]() Ostatnio edytowany przez Sir zajacc smialy - 08-04-2006 o 13:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: wawa
Stan: Zbanowany
Świat: zanera
Poziom: 51
![]() |
![]() Jako że to wymyśliłem mówie ci pisz tak temat-
Top lista muzyki(GNE)
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2006
|
![]() Podoba mi się. Musze kupić se płytke z tymi zespołami. Nie długo zapraszam na telenowele "M jak Makaron"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ładnie. ładnie Gne sie spoko rozwija
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. Jakby co ja na tej liście 2 pierwsze piosenki umieściłem troche dla jaj bo to nie jest muzyka poważna albo jakaś sławna pokroju System-a ale mi sie podobają. Szczególnie pierwsza. Ale tych dwóch pierwszych raczej na płytkach żadnych nie znajdziecie ![]() BTW. The OffSpring i System RULZ ![]()
The Bazus Hope: Megadawka! ponad 50 obrazków! Komentowac! Zupełnie nowy fake! Kompania Traci! Komentujcie! Przygody Maga Klev'esh-a - humorystyczny fake paskowy! Kooment! Wstaw mi notke! To nic cie nie kosztuje! ![]() Ostatnio edytowany przez Sir zajacc smialy - 08-04-2006 o 21:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() usunać to przez przypadek było
Ostatnio edytowany przez LolnY - 08-04-2006 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Szlachetny człeku. Dwiema rzeczami ująłeś me serce.
Pierwszą z nich było piosenkę o złocistych chryzantemach umieszczenie na najwyższym miejscu, a drugą twa mowa pochwalna o bear sharze ![]() Ogólnie to może być, ale mam nadzieje, ze sie zmieni na lepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mi się nie wyświetla obrazek z 4 miejscem. Troche śmieszne ale nie aż tak fest. Jednym słowem... Nie rób wiochy (joke). A tak serio to czekam na kolejne części.
1. Linkin Park - Breaking the habit. 2. Linkin Park - In the End. 3. Linkin Park - Crawling. 4. Linkin Park - Numb. 5. Linkin Park- From the Inside. 6. Linkin Park feat. Jay Z - Numb (Encore). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: wawa
Stan: Zbanowany
Świat: zanera
Poziom: 51
![]() |
![]() @alkate
Telenowela?? narazie powstaly jedynie program to GNE wiec nie mozesz tego puscic bo uznam to za plagiat zlodziejstwo itp Napisz na PW czy mozesz ja ci wysle ze tak bedzie spoko Pamietaj GNE to jedyny powstaly program i tylko na nim narazie mozna zamieszczac wiadomosci programy sportowe filmowe itp itd
"Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery ![]() tez sie przyłącze ![]() ![]() Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze ![]() Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake ![]() Prolog-50 screen |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja sie z wami kur.. nie zgadzam. Ja poprostu kocham techno i się wkur... zdenerwowałem jak zrobiłeś z tego hałe... ale, że to jest fake i robisz to dla jaj (mam nadzieje) nie będe Ci robił żadnych zażutów.
Pomysł fajny ale z MBrotherem i C-boolem żeś (moim zdaniem) przesadził. PzDr
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Nawet fajne rob dalej ;P
PS. Czy ja mam tylko taki blad ze jak wyswietlam 2 strone (tego fake) noto jest to samo co na pierwszej xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh no te pierwsze 3 piosenki umieściłem dla jaj
![]() Aha i jak możecie dawajcie swoje propozycje do listy ale PO JEDNEJ GÓRA DWÓCH ok? I głosujcie też na piosenki wystawiane przez kolegów z forum ![]() Zrobimy prawdziwą liste przebojów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Jako iż mam lekko spaczone gusta muzyczne, to głosuję na:
1. Dziewica Anastazja -> Kabaret Starszych Panów 2. W grocie Króla Gór -> 4 część I suity Peer Gynt. Edwarda Griega 3. Nie lubię wampirów -> Kabaret Potem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Hehe ja dam coś od siebie:
1.MBrother- What? 2.C-bool- Would you feel 3.Benny Benassi- Run to me 4.Ekwador- Weź pigułke Dałbym więcej, ale tyle napewno Ci wystarczy xD PzDr
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ludzie wy mnie nie kapujecie
![]() Macie SAMI głosowac na jakies listy przebojów a ja sie do tych glosowan dostosuje i wg. tego bede robil te listy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
topic@:fajnie ja glosuje na nr 1!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez TES Piro Fox - 12-04-2006 o 22:43. Powód: Powerslve to nie to samo co Powerslave |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Wystarczy ocena
![]() |
![]() |