|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Między Polski Dzień Bez TIBII - M.P.D.B.T
A wiec taa... ludzie są tibijskimi maniakami, siedzą cały dzień i grają i grają i grają ![]() ![]() 1. Czyli tak: podoba się pomysł czy nie? 2. Ewentualna data tego dnia... ... ![]() Odpowiedzi: 1. Taa ![]() 2. 7 lipiec ... BTW. PROSZĘ BEZ BLUZGARSTWA! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() O tak, popieram pomysl, najlepiej, zeby ten dzien byl w sobote lub w niedziele, a ja nie bede uczestniczyl i bede mial wiecej spawnu dla siebie
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Pomyślałem o tym samym co marred
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() hehehe, prawdopodobnie nie bedzie mnie wtedy w Krakowie
![]() ![]() Opowiedź: TAK DataL: 7 Lipiec |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() 1. Tak
2. moze by tak 11 lipca (moje urodziny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Popieram.Żeby tylko w ten dzien nie padalo bo nie wytrzymam. Ale jak bedzie ladna pogoda to no problem...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Ja także popieram pomysł, a i dlaczego wybrałes 7 lipca? :> Bo daty nie kojarze
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() 1.nie:co ja bym wtedy robił.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() 1) Zecydowanie tak!
2) Sam nie wiem, ja dni bez tibii mam od 8 miechów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Popieram. 7.07 każdego roku to dzień bez Tibii.A potem 13.07 mógłby być Dniem Tibii
![]() ![]() ![]() Jakiś kolo np. z ameryki do ciebie gada: -idziesz 7 lipca ze mną na hunta? -nie mogę...no bo wiesz... jakby Ci to... wtedy jest dzień bez Tibii a to święto więc trzeba przestrzegać ![]() Czyli proponuję: 7.07 - dzień bez Tibii 13.07 - dzień Tibii (święto Tibii) - w ten dzień trzeba zagrać chociaż chwilkę w Tibię i może coś jeszcze ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() zdecydowanie popieram pomysł Pfk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
po1: bo 7 moja ulbiona cyfra (7.07) ... po2: za 13 dni do etgo wydażenia mam urodzinki (20.07) po3: lato... wakacje... po:4 i najważniejsze: około tego dnia bede wyjeżdżał na kolonie 3 tygodniowe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Pomysl ciekawy, ale zeby sie powiodl musial bys poswiecic bardzo duzo czasu na oglaszanie tego na wszystkich serwerach, a i tak mysle ze by to bylo jak z dniem bez fajka, czyli dla przecietnego nalogowca ide ta jest bez sensu, ale jesli podczas gry zobacze kilka razy komunikat o tym dniu to sie przylacze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Czyli wszystko ustalone! Wy nie gracie, a ja będę mógł się bez problemu zalogować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie i jeszcze raz albo dwa NIE ! ! ! ! ja bez tibi umree
![]() ![]()
![]() |
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() @kilka postów z powyższych
OMG Proponuje zorganizować atak terrorystyczny ... cały świat będzie w żałobie a wy sobie spokojnie zagracie na pustym serwie ... ludzie czasem trzeba odsapnąć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Po 1: Zeby taki dzien mial szanse trzeba byl by sie skontaktowac z Cip Team i w ten dzien najlepeij gdyby poprostu wylaczyli serwery
![]() Po 2: Ja moge wziac udzial w takim czym bo nie bede "cierpal" z powodu jednego dnia bez Tibi ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bedzie spox cale spawny potworuw dla mnie, ale chlopaki pomyslcie czy ludzie na mniejszym levelu dadza rade zabic chorde potworuw ?( Bo jak nie bedzie osob to ciezko sie expi na malych skilach !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Dobry pomysł, przyznaję.
BRAWO Tyle, że Polaków będzie takich co się zgodzi to z... 30? Wiesz, chodzi o to, że: 1. Nie wszyscy czytają forum tibia.pl 2. Nie wszyscy ludzie z tego wcale nie dużego grona się zgodzi... 3. Po co mamy ustępować miejsca innym narodowościom??? ![]() PS. Zrób w wakacje, bo wtedy wiele osób, co nieczytają naszego forum, podświadomie wezmą udział w Narodowym Dniu Bez Tibii. 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ale słuchajcie... jakbyśmy tu na forum ustalili daty (przypominam moje propozycje 7.07 i 13.07) to wtedy można by ogłosić to gdzieś w necie na jakichś stronach itepe, jakoś tak żeby się dośc dużo osób dowiedziało.Zresztą akcja by się troszkę rozeszła pomyślcie.Ktoś z jakiegoś osiedla przegląda tibia.pl i powie kumplom że przeczytał o takim dniu i mozna by tego przestrzegać.Więc powodzenie jest dośc duże tylko trzeba datę ustalić.