|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Właśnie w tej chwili w TVP3 trwa program "Telekurier" na żywo z Wrocławia. Oglądajcie i piszcie co sądzicie o tym co tam mówią.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Facet powiedzial wlasnie wazna rzecz - Czasami rodzice nie rozumieja dzieci.
Jednak to go nie usprawiedliwia ze przeprowadzil szarze na matke z krzeslem <lol2> |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: Daleko stąd
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Tutaj jest artykuł z Wyborczej http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3290608.html był też program w TVN FAKTY, jak to było ? "Kolega jest knajtem,i wali z axa,a ja mam druida i wale z różdżki" czy coś koło tego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Smieszne jest to ze oskarazja wszystkich co graja w tibie... a przeciez nie kazdy jest nalogowcem i nie bije wlasnej matki krzeslem aczkolwiek jest to juz dosc duzy problem nie tylko w polce ale i na swiecie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Najlepiej wypowiedział się jakiś tam gość z Click!'a
Wytłumaczył, że na wyjście z Tibii (wylogowanie) potrzeba 60 sekund! A nie tak jak powiedziane było w reportażu, że trzeba przejść poziom żeby wyjść.. Po prostu wszystko co negatywne i związane z Tibią wiąże się z niewiedzy.. Swoją drogą nie wiem dlaczego takie zamieszanie, przez jednego 'idiote' ;/ sensacja na całą Polskę.. W sumie to dobra reklama dla CipSoftu, w koncu w tych reportażach, newsach, artykułach mówi się, że za postać w Tibii można dostać kilka tysięcy złotych(!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ja kiedys sprzedalem gosciowi postac, i teraz sie do mnie odzywa i mowi ze mu hacklem ją... wcale tego nie zrobilem ale on tak twierdzi i mowi
"ja postawie kumplom 2gramy trawy i przyjedziemy ci najebac -.-" |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Srry, ze tak wybuchlem, ale nie lubie jak ludzie notorycznie odwalaja to samo z powodu NIEWIEDZY.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Wygodne siedzonko przed kompem
Imię: Paladyn Damissimo
Profesja: Paladin
Gildia: Uprising
Świat: Danera
![]() |
![]() Mówili jeszcze ,jak twierdzi mój kumpel, mniej więcej coś takiego, że "Nie zdąrzył zapisać stanu gry w tej swojej tibii"...
Czyli uważają że tibia to gra singleplayer? ![]() Jeżeli nic nie wiedzą o Tibii niech najlepiej nic o niej nie mówią. PS. Mi się wydaję że chcieli jak najgorzej przedstawić tibie
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
@Temat Wyssane z palca to nie jest. To są fakty, ino ostro przykolorowane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja tylko zapytam.
ILE JESZCZE tych pieprzonych tematów o audycjach/artykulach/programach w radiu/prasie/telewizji powstanie? Who freakin' cares? Jakaś babcia wczoraj w tramwaju powiedziała, że Tibia to z pewnością gra szatanistyczna - i co, mam zakładać temat?
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() http://tvp.pl/View?Cat=3193&id=332880 - jesli ktos nie ogladal.
Tak to jest jak robi sie program o czyms, o czym nie ma sie zielonego pojecia:\
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pier**** !
Przepraszam za przeklenstwo ale ono dobrze odzwierciedla moj stan psychiczny po przeczytaniu tego. Za chwile Tibia bedzie w TVN Meteo i kuzwa w "Telegrze", przeciez to jest powalone !. Niech sie odwalą, rodzice srają na dzieci, nie pokazują im co mozna robic, nie są przykładem to niech sie nie dziwią, że dziecka odwalają "szpila" po 10h... ! Wpierw niech rodzice i redaktorzy sie jeb...ną. I pomyślą co zrobic a potem niech piszą, że "TIBIA OMG, ZJE...BAłA ZYCIE W POLSCE!" "Kolega jest knajtem,i wali z axa,a ja mam druida i wale z różdżki" "Kolega jest knajtem,i wali z axa,a ja mam druida i wale z różdżki" "Kolega jest knajtem,i wali z axa,a ja mam druida i wale z różdżki" "Kolega jest knajtem,i wali z axa,a ja mam druida i wale z różdżki" "Kolega jest knajtem,i wali z axa,a ja mam druida i wale z różdżki" "Kolega jest knajtem,i wali z axa,a ja mam druida i wale z różdżki" "Kolega jest knajtem,i wali z axa,a ja mam druida i wale z różdżki" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @EdiT: Te całe "halo" w TV, moim zdaniem jescze bardziej podjara dzieci i tym bardziej beda sie podniecac tibią. Każdy bedzie chciał byc blady, chudy i ogolnie byc 31337 !. śmiech na sali ![]()
. Ostatnio edytowany przez Luthi - 24-04-2006 o 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() O Jezu moj kolega jest knightem i nawala z rozdzki a ja drutem i nawalam krzeslem ! hahahahah
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mie to nic nie obchodzi co pokolorowali poniewaz do jasnej ciasnej! TO ICH KOMENTARZ I ICH SLOWO a wolnego slowa nikt cie nie zabierze w kraju dyp. Fakt to fakt nie trzeba nawet pisac ze zostaje postac na pol godz to przeciez drobny komentarz. Naprawde jest wazne co sie stalo jak gral itp... Ludzie patrza na fakty i tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2006
|
![]() Uwazam ze nie mozna robic afery wokoł tibi i mowic ze to jest narkotyk itd. zgadzam sie z naczelnym "Click'a" ktory powiedzial ze zdarzyl sie jeden patologiczny przypadek przez tibie gdzie nastolatek pobil matke itd. i przez to nie mozemyy robic tak wielkiego problemu ktorrgo glowna przyczyna sa media. Tibia wciąga, ale przecierz kazda gra wciąga którą lubimy grać nie mozna powiedziec ze jest to gra "narkotyk"
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shinjix - 28-04-2006 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Nierozumiem Pytania.
Świat: Real Life
![]() |
![]() Osobiście niegram już w Tibię; Ale to było wiadomo od początku-media kłamią
w mniejszym lub większym stopniu.Gdyby niebyłoby reportaży dziennikarze by nie zarabiali, a oni są w stanie wszystko napisać. Podsumowanie: Gówno prawda nieprzejmujcie się tym ps.Apropo Telekuriera dobry jest ten muflon mały i ten tekst jego mamy "...Tibia to gra strategiczna..." Ostatnio edytowany przez Tasman - 30-04-2006 o 11:10. |
![]() |
![]() |