|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Disaper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 43
Skille: 73
Poziom mag.: 14
|
![]() Witam, nowo powstala gildia na swiecie KYRA szuka 3 vice liderow oraz czlonkow jesli chcial bys zostac jedyn z nich wypelnij ponizszy formularz oraz napisz w tibi na nick Nokia pro lub Jetron
UWAGA VICE LIDER MUSI POSIADAC PACC !! Formularz Imie postaci: Lvl/Mlvl/Skille: Profesja: Pacc: Posiadasz czy nie Kim chcial bys byc: ( Vice lider lub czlonek) Kilka slow o sobie: Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi: |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Imie postaci:Spuszczus
Lvl/Mlvl/Skille:lv 13 mlvl 8 skille club 15 shielding 19 Profesja ![]() Pacc: nie posiadam i uwazam ze Pacc jest dobre ale nie za 95 zeta w gore:/ Kim chcial bys byc: czlonek Kilka slow o sobie: hmm lubie techno ostre dramy manieczki i troche rapu ale nie wiele i to chyba wszystko a no i kocham Parkour!!! Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi: Poniewaz chce byc w Gildi i uwazam ze ta gildia jest pierwszorzedna |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Prosze o usunięcie posta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Wycofuje propozycje poniewaz moje konto zostalo zhackowane
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Lvl/Mlvl/Skille:lvl 7, mlvl 0, sword 15, shilding 16
Profesja ![]() Pacc: NIe Kim chcial bys byc:Członek Kilka slow o sobie:Jestem zawziety i mam ciekawe pomysly moge sie przydac Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Lvl/Mlvl/Skille:lvl 13, mlvl 5, sword prawie 16, shilding prwawie 19
Profesja: Druid Pacc: NIe Kim chcial bys byc:Członek Kilka slow o sobie:Jestem zawziety i mam ciekawe pomysly moge sie przydac Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildii poniewaz chcialbym miec kogos kto by mnie chronil a gildia to najlepsze co moze byc wiec prosze....PRZYJMIJCIE MNIE Ostatnio edytowany przez Zarkadius - 26-04-2006 o 21:04. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Formularz
Imie postaci:Raczek Ninja Lvl/Mlvl/Skille:11/1|30/25 Profesja:Knight Pacc: Nie Kim chcial bys byc:członek Kilka slow o sobie:Lubie rap ,owoce i tibie.Lubie włóczyć sie po ulicach W-wy ![]() Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi ![]() ![]() Pozdrawiam. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Nick : Lord Cerek
Lvl / mlvl / skille : 11 / 2 / 40/39 (wszystko rosnie) Profesja : knight Pacc : nie ![]() Kim chcialbys byc : czlonek Kilka slow o sobie : lubie techno i oczywiscie TIBIE !!! ![]() Argumenty : Poniewaz jeszcze jej nie mam na kyrze , gram w tibie 4 lata i moge pomoc ,wszystkie postacie mi chackneli albo sprzedalem na allegro. Mam troche znajomosci. Moge pomoc na furorze poniewaz tam tez mam dosyc dobra postac. To juz zalezy od guild mastera i vice lidedrow czy mnie przyjma. ![]() Pozdro na vice liderow i guild mastera !!! ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nick : Lord Cerek
Lvl / mlvl / skille : 20 / 3 / 49/47 Profesja : knight Pacc : nie Kim chcialbys byc : czlonek Kilka slow o sobie : lubie techno i oczywiscie TIBIE !!! Argumenty : Poniewaz jeszcze jej nie mam na kyrze , gram w tibie 4 lata i moge pomoc ,wszystkie postacie mi chackneli albo sprzedalem na allegro. Mam troche znajomosci. Moge pomoc na furorze poniewaz tam tez mam dosyc dobra postac. To juz zalezy od guild mastera i vice lidedrow czy mnie przyjma. Pozdro na vice liderow i guild mastera !!! |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Imie postaci: Kwalamurin
Lvl/Mlvl/Skille: lvl 14/Mlvl 8/Skille Dobre Profesja:Sorcerer Pacc: Posiadasz czy nieNIE Kim chcial bys byc: ( Vice lider lub czlonek)Członkiem Kilka slow o sobie:JEstem dobrym graczem gram dosc czesto prawie 8 h dziennie na tibi a reszta na inne gry poziom dosc szybko zdobywam chodzac po calym Mintlandzie.... Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi: Poniewaz jestem dobrym graczem !!! z kultura.... Ostatnio edytowany przez Tomukarium - 21-07-2006 o 12:02. |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Imie postaci: Pogromca von Kyra
Lvl/Mlvl/Skille: 13/4/ distanse 43 /shielding 34 Profesja: Palladyn Pacc: nie ![]() im chcial bys byc: członekiem Kilka slow o sobie:co tu duzo mowic lubie tibe Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi:nie mam gildi a chcialbym ja miec jestem dobrym graczem i ochrona a gildia to dobry sposub na ochrone ![]() przyjmij mnie plz |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Imie postaci: Tiesto Fan
Lvl/Mlvl/Skille: 9 / 2 / 44/44 Profesja: Knight Pacc: Posiadam Kim chcial bys byc: Mogę być i vice liderem, i zwykłym członkiem Kilka slow o sobie: Nie jestem noobem ![]() Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi: Chciałbym być w tej gildii, ponieważ dobrze by było poznać nowe osoby, pomagać im w razie potrzeby itd. Level i skille mam takie, bo niedawno założyłem tego chara i pracuję nad nim. Będzie coraz lepszy. Mam też drugiego co może być przydatne dla gildii ;>. Proszę o kontakt! |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: za rogiem
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Imie postaci: Jack The Blade
Lvl/Mlvl/Skille: 20/3/55/54 Profesja: Knight Pacc: nie Kim chcial bys byc: członek Kilka slow o sobie: wyluzowany, szybko nawiazuje nowe znajomosci... Argumenty dlaczego powinienles znalesc w tej gildi: kocham grac w tibie i inne MMORPG, szukam gildii z ladna nazwa i mila atmosfera... PeOZetDeeRO! Ostatnio edytowany przez en.Tive - 09-08-2006 o 17:34. |
![]() |
![]() |