![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Morderczy chleb zytni
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() Mam pytanie.
Jakie powinienem mieć minimalne skille by móc juz używać FIRE SWORDA ? Aktualny stan postaci to: Level: 8 M levle 1 Skills: 31 / 30 EQ:Knight armor, plate kegs, warrior helmet, dragon shield, serpentes sword. Word: Luminera ( nono - - pvp ) PS: Prosze o odpowiedzi. PS: przepraszam jeśli ktoś by się już oto pytał.
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Broń ręczna to nie łuk/kusza więc możesz uzywać od jakich chesz skilli -.-
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łęczna
Stan: Początkujący
Imię: Dreth Miath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Green Brothers
Świat: Grimera
Poziom: 10+
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() FS'a możesz używać od dowolnych skilli, a co lepsze dla Ciebie to Twój świat jest nonpvp czyli nie musisz się bać ze jakiś PK Cię dopadnie i stracisz FS'a
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() proponowałbym bym wbić 60/60
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Morderczy chleb zytni
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() Dzienkuje ze odpowiedzi, jest to mój pierwszy knight wiencniejestem na bierzaco bo wczesniej gralem tylko paladynem.
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |