![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Pabianice
Świat: Galana
![]() |
![]() Wiec tak ja(45 knight), i dwoch moich kolegow(30 palek i 38 sorec) wybralismy sie na dle. Zapowiadało sie nie najlepiej lecz skonczylo sie dosyc dobrze
![]() Link: http://rapidshare.de/files/18653244/dle_zeryl.rec.html P.S. To moj pierwszy dl hunt wiec jesli zle blokowalem czy cos to dajcie znac zebym wiedzial co mam poprawic. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: ~~WhItE sToK~~
Imię: Kootka
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
|
![]() omlyk kurwa
http://img161.imageshack.us/my.php?image=listdomikolaja1jpg62pz.jpg Ostatnio edytowany przez Koocur - 22-04-2006 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Bloczyłeś dobrze jak na pierwszy raz, tylko jak bedziecie znowu szli to powiedz shooterom żeby SDeki wzięli, bo szkoda twoich UHów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() no bylo ladnie tylko mam 2 zastrzezenia niekoniecznie tylko do ciebie
![]() 1. na red go wyciegnij po skosie ale na ryj trzymaj zeby sie nie mogl ruszyc i nie byl niebezpieczny dla shooterow dl bo po skosie na redzie nie ucieknie ![]() 2. geb walic trzeba na deep yellow bo wtedy prawdopodobnie go sie ubije szybko z yellow i nie wyrzadzi szkod biegajac na red a ogolnie sweety filmik wiecej takich, polecam wszystkim a ten loot: <ciach>, i ladny w sumie lootbag jak sie blizej przyjrzec ![]() jak podzielicie to sie zwroci wam po trzykroc ![]()
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |