|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() ~Rotwormy, tylko nie mów, że literówka bo 'f' jest daleko od 'w', a co do jaskinie niewiem,poco Ci to? Ani loot dobry, a exp taki sobie(chyba, że low lvl.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() F od W to tylko jedna literke do dolu. A jak nie chesz mu pomoc to sie nie odyzwaj. Roty to jeden z najlepszych expow dla low lvl.
Looknij na mape by Hege~ Kliknij mnie
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Dla low lvl to jest najlepsze expowisko (2 jakinie [roty i orki]). I zawsze mozna zaczepic o Elf Fortressa (chociaz nie polecam dla lvl 10-14).
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Dlatego pytałem czy low lvl, więc nie pyskujcie do mnie, bo się zamkne w sobie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2004
Lokacja: Oleśnica
![]() ![]() |
![]() Tam gdzie pokazuje Luckq to bym nie radzil isc Witcherowi bo jak sie nie wie gdzie isc to tam w podziemiach jest bh i nie wiem czy cos jeszcze. Autorowi tematu chodzilo prawdopodobnie o jaskinie na wschod od venore (jestem z venore, pozdro dla mieszkancow i innych miast tez). A idzie sie nastepujaco: wychodzisz na poludnie z miasta i kierujesz sie od razu w prawo, dalej przez ta polanke w prawo i na cos ala mostek. Dalej kierujesz sie na polnoc i przejdziesz jeszcze ze 2 mostki, miniesz jedna dziure (nic tam nie ma) i idziesz od polnocy. Zobaczysz kolejna dziure i tam beda roty i slimy.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |