|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Jak mam odzyskać konto skoro pamiętam tylko hasło. E-mail jeszcze może uda się odzyskać, ale czy można to zrobić tylko z hasłem, a może do tego potrzebny jest jeszcze mejl ?(
Dzięki za odpowiedz ![]()
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oczywiscie.Wejdz na http://www.tibia.com/service/?subtopic=lostaccount, wpisz imie swojej postaci, zaznacz " i have forgotten my account number", i next.
Wpisz potem poprawny mail i account password.Przypomnienie account numberu przyjdzie ci na maila.Ale do niego musisz miec passy.... ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() To konto jest mojego qmpla który dziś wczoraj wyjechał na wakacje. Na pożegnaniu powiedzial mi, że jak mi minie minie ban to mam mu pomóc odzyskać konto. Ale już go ne ma, nie ma komóry, a pojechał na Mazury. Jak wróci to mnie znów nie będzie tydzień. Musimy, więc czekać aż ja wróce. Czy są jakieś szanse by jednak to przyszło to na majla bo to konto jest na www.wp.pl
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() a ja mam inne pytanie...czy jest szansa odzyskac konto maja cy tylko mail...bez numeru konta ani hasla?? bo w sumie to bylo juz jakis czas temu ale kupowalismy pace za tibia gp od kolesia w masowej ilosci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Beny : nie da sie.
@Djkuter : inaczej niz podalem - nie da sie.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Beny nie odzyskasz konta... a co do zalozyciela tematu to mozna odzyskac na tibie.com ale to juz ;]
|
![]() |