|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Nie mozna. Oto odpowiedz jaka dostalem, gdy sie o to zapytalem. (ło, jaki rym mi wyszed)
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Mam dylemat gdyz bardzo chce miec paac ale nie mam kasy/Mam natomiast kase w tibi i widze czesto napisy ze sprzedam paac na 3 miesiace za 30k.Na uile to jest bezpieczne??Wiem ze wiele ludzi dalo sie na to nabrac ale wiekszosc sobie zalatwila...Co wy o tym sadzicie??????? lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Jak mam team PACC to
możecie mi w skrócie przetlumaczyc jak i co i ile trzeba wyslac i gdzie zeby miec PACC-a na 3 mc ?(
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Oczywiscie wole takie wyjscie co dark
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tez kce pacca za Rl cash.
Tylko u mnie mientko z kasa bo musialem zaplacic za rachunek za net z wrzesnia i sierpnia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() hehe...
@Pacc za tibia money... Ufaj tylko dla hight lvli... 40 lvl +... i tak 9 na 10 tranzakcji sa nieudane ![]() ![]() ![]() @Formy platnosci Visa,Master card to sa najleprze formy platnosci ![]() Przelew pocztowy... PKO SA - 40-80 zl przelew... Bank slaski - 20-30 zl prowizji za przelew ![]() ehh...W koperte sie najbardziej oplaca po credit card...ale kasa nie jest za bardzo bezpieczna :/ A HUJ... NIE MASZ CREDIT CARD TO KTOS Z RODZINY MA I NIECH CI ZAPLACI ![]() bibibibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
|
![]() kase w portfelu mam równo 80zł, stary ma karte ale pieprzy że kase w błoto daje ble ble ble....
:/ ciekawe czy gdyby sie zainteresował tibią (nie wiem, lubi czytać rozmaite książki fantasy, filmy itp.) to pewnie by kupił... hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Okrągły Kwadrat |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
Powód: Debilny spam
|