|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Profesja: Knight
Poziom: 50+
![]() |
![]() To moj pierwszy fake a wiec niebadzcie zbyt ostrzy
![]() 1.Pewnego razu Krol Dan poszedl na spacer i napotkalem krola orców. ![]() 2.Zawolal swoja bande i zaczol mnie atakowac, zaraz po pierwszym uderzeniu krola i ja zawolalem swoja kampanie ![]() ![]() 3.Zaraz po tym zabilismy cala armie krola a sie okazalo ze to byl falszywy krol i ujawnil nam plany prawdziwego krola. ![]() 4.Natychmiast pobieglismy do miasteczka zawiadomic Agentow specjalnych ![]() 5. Gdy zebralismy sie wszyscy w sali konferencyjnej wytlumaczylem Agentom naczym polega misja i wkrutce wyruszyli ![]() C.D.N Ostatnio edytowany przez Fiksomaniak - 30-04-2006 o 18:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Niektóre elementy źle poklejane, brak krwi przy trupach i ne widze 4 obrazka
![]() Ostatnio edytowany przez Olka1991 - 30-04-2006 o 18:35. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Naucz się poprawnie pisać, a potem zabieraj się za fake'a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Brak krawędzi lądu (obrazek nr 4)
Woda wchodzi odrazu na ląd ... Dużo błędów ort~. 1/5 <2/10>
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() -ZLE powklejane
-NIE ma tych krawędzi -ORTOGRAFIA -ZLE powklejane -ZLE powklejane -ZLE powklejane (:<) 1,1/10 na zachęte... Poczytaj poradniki >.>'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Cienkie, ortografia, krew z painta, fabula..., woda i te stoly na koncu OMG!
|
![]() |
![]() |