|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() Chce sie zapytac w jaki sposob trenujecie knight'em! Jaki miecz i tarcza i na jakich potworkach? Bardzo sorry jak juz ten temat byl. I jeszcze jedno, jak popchnac kogos kto stoi mi na drodze? Dzienks z gory.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() 1 wez swoj caly ekwipunek z rooka i idz na trolle i bije je na full defie(tam po w prawym gornym rogu masz 3 kwadrat, 1 z mieczem 2 z mieczem i tarcza 3 z tarcza kliknij na ten 3) aby kogos popchna kliknij na niego przytrzymaj przycisk mysz i przesun kursor o 1 kratke tam gdzie chcesz go popchnac
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No sory ale ja jestem juz na mainie tylko sie pytam jak trenowac bo mam cienkie chyba skile! A nikt nie chce ze mna trenowac...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() popychanie ludzi jest podobne do przepychania beczki...
a co do twojego treningu to wez sobie slaba bron [ w zaleznosci czym walczysz ] i idz na trole.... a pozniej orki , rotwormy , mino ... ludzie ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Chwila moment! Ja mam juz 14lvl i skile jak na ta chwile 40 w swordzie i 35 w shieldingu!!! I chodzi mi o to jak uskutecznic moj trening? Bo to co mam do tej pory zrobilem na rotach, mino i trolach, no i orkach, i pare treningow z kolesiami! Chodz ze scmitarem, plate armor, dwarven shield, soldier helmet, leather boots, studded legs! Czy mam trenowac w takim ekwipunku czy cos zmieniac na trening?????????????????
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() dagger (tn z amazonek ?( - zapomnialem )
wooden shield duuuuuuzo zaecia reszta eq normalna 3 dwarfy i leje na defensywie ilooool jest 8) , skile skacza wic nie mowcie ze zle ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @Re up: Milcz kłamco.
![]() W treningu z 3 potworami tylko 2 potwory cokolwiek dają. Re topic: Trenuj z 2 dwarfami/rotami, eq taki by bardzo wolno zabijac potworki i taki, by dwarfy dawały Ci ciosy po 1-3 hp. Zeby zabezpieczyć się przed atakiem wiekszej ilości stworków, zastaw sobie niektóre miejsca parcelami, by tylko 2 potwory mogly cie atakowac.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flora Flower
Profesja: Druid
Świat: Lunara
![]() |
![]() wiesz co!!!!! trenuj z takim eqiem
club/dagger lub knife/hand axe lub axe najlepsza tarcza jako masz zbroje mozesz zdjoc jak trenujesz ze slabymi potworkami ale jak trenujesz np. z dwarafimi lub rotami to nigdy nic nie wiadomo to ubierz lepij zbroje buty spodnie i helmet ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() mam ciut offtopickowe pytanie:
o co chodzi kiedy ktoś mówi o skillach XX/XX i czy 42 dista na 10 lvlowego palka zadowala? |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Sory, że tak się wyraże ale chyba większość z was wie gówno o treningu. Więc tak: weź wszystko najlepsze z eq, prócz broni. Broń dostosuj tak, żeby ranić danego potwora po 1-5 hp. Najlepiej trenuj jeszcze na swamp trolach, a potem od 50/50 idź na roty. Jak już będziesz miał takie skille, że za szybko będziesz zabijał roty idź na dwarfy. Postaraj się trenować z 2 potworami (nic dodać nic ująć). Tarcze też miej najlepszą jaką masz bo powiedzcie mi ludzie PO CO potwory mają go ranić. Ja trenowałem najlepszą tarczą na full def. i powiem wam, że shel wskakiwał mi szybciej od sworda.
Więc jak komuś się nie podoba muj styl treningu to niech wyrazi swoją opinie ![]() @up. Pierwsza liczba oznacza atak xx /xx. Atak czyli skill broni którą walczysz np. walczysz swordem to w pierwszej liczbie podajesz sword fighting. Druga oznacza shielding xx/xx . Jak ktoś ma 50 sword fighting i 60 shelding to napisze, że ma skille 50/60. Takie skille chyba nie zadowalają jeszcze. Palladynem trzeba zdobyć jak najszybciej jak największe tylko możesz skille. Potrenuj jeszcze do 55 i idź expić. 8) |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ludze ! ! ! ! ! ! pomocy ! ! ! ! ja mam 27lvl knightem... skile 73/71 na novej Jak ja widze co wy tu piszecie to padam... ja trenuje knife (lece w swordzie) z tarcza wooden, na poczatek mozna isc na trole z z knife je atakowac na balance jak juz sie zrobi skill 30+ mozna kogos poszukac do trenowania ![]() |
![]() |