|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Witam.wczoraj na elysi gm.banowal Polakow za to ze na trade pisali po polsku.Ja np.dostalem bana na tydzien.moze ktos mi doradzi co mam zrobic i co wy o tym myslicie??
Ostatnio edytowany przez Polak007 - 06-05-2006 o 14:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Zgadnij xD
Stan: Niegrający
Gildia: Radio Maryja
Świat: Noobera
Poziom: Omg
Skille: Wtf?
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją jak kiedyś grałem jeszcze w Tibię , ale moim zdaniem nie jest to akurat dyskryminacja polaków. Gdyby francuz napisał na tym kanale coś po francusku to także by go "zdyskryminowano" , ponieważ powinno się rozmawiać na "trade" po angielsku aby zrozumiała Ciebię większa ilość graczy. Takie jest moje zdanie
![]()
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
ta dyskryminacja polakow. JaSSne tylko ze oficjalnym jezykiem na Trade, Help, Game-chat jest jezyk angielski i nieuzywanie go jest lamaniem zasad tibi dostales bana prawidlowo i calkowicie slusznie a ze nie umiesz czytac co Gm pisze albo nie umiesz dobrze angielskiego to nie jest wina Gm'a tylko Twoja
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Tak, to jest dyskryminacja. Najlepiej wogóle przestać grać, bo mimo iż gre stworzyli Niemcy, to oficjalnym językiem jest angielski. Niezły przekręt, prawda?
Ps. Jak Brazyl pisze po hiszpańsku/portugalsku to myślisz, że nie dostanie bana? |
![]() |
![]() |