Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-06-2004, 15:05   #1
Knight Morderca
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 06 2004

Domyślny Wszędzie jest tibiagg********

Wszędzie jest tibiagg********
w każdej kawiarence w moim mieście jest zainstalowane oprogramowanie wspomagające lamerów, którzy kożystają z takich czy innych programów.

Wiele razy już tibia była "zmieniana" ale i razem z aktualizacją tibii jest aktualizowana tibiagg.
Wkórwia****ją mie tacu lole którzy ciągle z tego kozystają .
Czy nie można jakos temu zaradzić.
Knight Morderca jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-06-2004, 15:18   #2
Trener
Użytkownik Forum

Trener's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
Domyślny

I co Ci to przeszkadza??

Korzystasz?? Nie

Jak inni chcą korzystać to zostaw ich w spokoju, w końcu jest jakaś wolność prawda??

Fakt, że jest to używane wbrew zasadom gry w Tibie, to jak zobaczysz że ktoś gra korzystając z TibiGG to napisz do GM kto gra...ale żeby to udowodnić to już inna sprawa.
Trener jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2004, 15:35   #3
Ghostek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

1. Popieram Trenera! Co cię interesuje że inni używają TibiiGG? Ich sprawa. Cibie nie hackną więc nie mash się co martwić.
2. Zły dział.
3. Temat ten jest jush wałkowany milionowy raz.
4. Zamknąć temat!
Ghostek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2004, 15:38   #4
Knight Morderca
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 06 2004

Domyślny

skoro was to nie obchodzi to po kiego się wpisujecie
mnie to bulwersuje i będe dążył do tego aby uniemozliwić kozystanie z oprobramowania pomocniczego.

A tak wogule może tak się zbulwersowaliscie bo sami kozystacie z tibiigg.

I co milo??????
Knight Morderca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2004, 15:51   #5
Ghostek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 05 2004

Domyślny

Niom miło. Bo ja nie używam osobiście TibiiGG, gdysh mnie tesh to denerwuje. Ale co zrobię? Są ludzie którzy chcą grać uczciwie i są także ludzie którzy oszukują (może tibia jest dla nich za trudna i używają wspomagaczy) Ale nie wiem co to pomoże! Ten temat był poruszany naprawdę jush kilka razy.
PS. Po jaką cholere zakładałeś IDENTYCZNY temat w dziale "inne"? Link

Close Topic!
Ghostek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2004, 15:54   #6
stefan night
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Trener
I co Ci to przeszkadza??
<ciach>
Jak inni chcą korzystać to zostaw ich w spokoju, w końcu jest jakaś wolność prawda??
<ciach>
No kolego gratuluje ci, twoja wypowiedz brzmi jak przyznanie się ?( do cheatowania. Skoro w regulaminie Tibii pisze wyraźnie (a może go nie czytałeś), że nie można to chyba wystarczy? Owszem jest wolność i dla tego jeśli ci się coś nie podoba nie graj w Tibie grają w nią też uczciwi ludzie którzy zapracowali na swoje lvl/sprzet. Jak już mówiłem przymusu nie ma.
stefan night jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-06-2004, 16:23   #7
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Domyślny Heh

Wedlug mnie problem tkwi w czym innym,wlascie to nie prawda ze kazdy se jej moze uzywac!!To jest lamanie Zasad Tbi!
stary 14-06-2004, 08:40   #8
pahrahk
Użytkownik Forum

pahrahk's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: Gdańsk

pahrahk ma numer GG zastrzeżony
Domyślny

tibiaGG to nic...mój kumpel używa Tsearcha (hackerzy wiedzą co to jest,no nie?) i robi sobie superszybkie łowienie i inne gówna gorzej będzie jak zacznie to rozdawać...wyobraźcie sobie,idziecie nad wode a tam koleś zażuca wędke XX razy/sec.
stary 14-06-2004, 08:47   #9
Andy ognisty
Użytkownik Forum

Andy ognisty's Avatar

Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola

Andy ognisty ma numer GG 3273515
Domyślny

Ja i moi koledzy nie uzywamy tibiigg i wcale anm nie wisi czy inni jej uzywaja czy nie. Jak ja doszedlem do czegos w uczciwy sposob to oczekuje ze i inni tak beda robic

Andy Ognisty
Andy ognisty jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2004, 08:56   #10
Dj Nekro
Użytkownik Forum

Dj Nekro's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków

Dj Nekro ma numer GG 3023961
Domyślny

Dla mnie ta Tibia*GG***** to jest gów*o i te inne.
Przez to Tibia może sie znudzić
JA już gram normalnie bez Tibi*GG*****)

I JESTEM Z TEGO DUMNY !!!!!!!!)))))

do you think it was you who decided to come here ?
do you think it is you who makes the choises in your life ?
do you really think it matters what you think ?
it was destiny's path which brought you here...
without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls...
tonight you will learn about the ways of destiny's path...
after this your life will never be the same...

WWW.OVERBIZZ.INFO
Dj Nekro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-06-2004, 09:05   #11
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

re: Top
ctrl + r
Following people are using tibiaGG ....
Please wait bla bla bla.
(2h pozniej)
Sorry but we have to have proof.
Your request has been finished.

re: pahrahk
Mam ci udowodnic czemu jest to w obecnej chwili niemozliwe czy wystarczy ze cie zwyzywam?

1. Na serwerze tibi jest od pewnego czasu limit co ile serwer przyjmie klikniecie przy lowieniu ryb, kiedys nie bylo i zwykla tibiaGG wystarczyla zeby zrobic deszcz, tak samo exousted przy probie rzucania czarow zostal wprowadzony po tym jak co niektozy magowie sie wyszczwanili zeby oproznic w ulamku sekundy caly BP run.

2. Jesli bedziesz probowal to objechac programem ktory "oszukuje" serwer dostaniesz automatycznego bana na 30 dni w czasie krodszym niz zajmuje normalny request.

3. Dla tych co powiedza ze cip uzyl w tibiaBoot back door umieszczonego przez tworce przechwytywania hasel powiem ze chodza plotki ze od niedawna CIP lapie ludzi uzywajac jakiegos nowego automatu (podobno w zeszlym tygodniu zbanowali ~800 osob za uzywanie niedozwolonych programow).
stary 14-06-2004, 15:00   #12
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

@Trener:
Czyli innymi slowy sugerujesz, ze jak zobacze kogos kradnacego samochod, gwalcacego kobiete w ciemnym zaulku to nie powienienem sie wtracac, bo to nie moja sprawa?

A teraz pomysl ze to mogl byc samochod Twojego ojca, a ta kobieta Twoja matka/siostra (bo z Twojej wypowiedzi nie sadze zebys byl juz w takim wieku, zeby miec samochod albo budowac zwiazek z kobieta).
Polinik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2004, 20:18   #13
Yarczaz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2004

Domyślny

Rzeczywiscie ... Uzywanie tibii GG to wielkie oszustwo ... Torche kosztuje przeciez 2gp. A co do lowienia ryb ... Po co mam psuc myszke kliajac ciegle tu i tam ? A jak jest jeszcze extremalna sytuacja kiedy zacina sie mysz ( tak jak u mnie kiedy lowiac ryby bez tibii gg wyrzucilem do wody fire axe ) to juz clakiem tragedia ... Tak wiec tibia gg ( moim zdaniem ) jest przydatnym programem, ktory usuwa irytujace tylko fragmenty gry.
Takie jest moje zdanie, wiem ze macie inne
Hail Reebow !
Yarczaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2004, 20:34   #14
The_FaLLen
Użytkownik Forum

The_FaLLen's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
The_FaLLen ma numer GG 1972913
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Ghostek
1. Popieram Trenera! Co cię interesuje że inni używają TibiiGG? Ich sprawa. Cibie nie hackną więc nie mash się co martwić.
2. Zły dział.
3. Temat ten jest jush wałkowany milionowy raz.
4. Zamknąć temat!
Jeśli ktoś używa jego sprawa.Czasem tez mi sie zdaży
There is no death , there is the Force.
The_FaLLen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2004, 16:54   #15
Balien
Guest

Domyślny Rzucam tigie.gg

jak zaczynalem grac w tibie to uzywalem tibi gg bo kolega powiedzial ze to patch do tibi. potem po pzreczytaniu regualminu powiedzialem mu ze to jest zabronione. Ale i tak uzywal tego porgramu i gadal ze tylko n00by tego nie uzywajom (wplynom mi na ambicie) nie chcialem byc n00bem i skonczylo sie na tym ze mi 19 lvl schakowali prawdopodobnie pzrez tibie gg. Zaczolem odnowa ale od niedawna muj kolega wypozrycza dyskietke z tym kures***m . wypozryczylem ją a wlasnie teraz po pzreczytaniu tego wszystkiego polamalem ją na 8 czensci. dam kolezde starom wersje niech sie chlopak cieszy. 8)

wlasnie teraz wywalm to z mojego kompa,zmieniam e-mail i zmieniam chaslo.

jestem dumny ze przestalem i mam nadzieje ze zosatnie mi pzrebaczone ze uzywalem tibi gg.

ps. to jest jak nalug nie mozna zyc bez tego bo jest sieslabym
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2004, 18:00   #16
MatKus
http://tibiaspy.com

MatKus's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Adres Jabbera do MatKus
Domyślny

Re top : skąd ja to znam.
wchodzę do kafejki, a tu na 5 kompach odpalone ze 20 postaci, każda jednocześnie łowi rybki, trenuje podnosząc speary, robi runy i nie wiem co jeszcze.
A potem ludzie narzekają "a bo ci CIPowie to nie umieją zabezpieczyć bazy danych i przez nikch ktoś mnie zhackował!"
Mnie tylko zastanawia jakim cudem ja przez ponad 2 lata nie zostałem zhaczony? Jakim cudem bubble, arieswar, żaden GM i masa doświadczonych graczy nigdy nie zostało zhaczone? Przecież jak bym to ja był hackerem i włamał się do bazy danych, to olał bym takich 20 poziomowców, skoro mogę okraść takich z poziomami 100+.
Obecnie gram knightem. Dla niektórych to może dziwne, ale jakoś udaje mi się polować z pochodniami lub świecznikami, udaje mi się samodzielnie klikać myszą przy łowieniu ryb, samemu używam UHów, i jakoś nadal ręka od machania myszą mi nie uschła. A jak widzę tłumaczenie "bo mam zepsutą mysz" to wymiękam. To kurde odpuść sobie kilka piw/papierosów/gum do żucia/coca-coli/cokolwiek innego i kup nowa myszkę. Teraz myszki wpełni sprawne można kupić za 5 zł, a dobrą mysz za 20 zł, bez przesady, ale to nie jest wielki majątek.

co do "jeśli cię to nie dotyczy, to po co gadasz"... nie będzie powtarzał się po Polinie.

Jedno, co mogę powiedzieć, to że kilka razy już mnie ktoś prosił o zalogowanie się w kafejce, żebym pokazał postać. Puki co nie dałem się namówić. Jakoś lubię swoją postać i nie chcę, by ktoś sobie ją "pożyczył" bez mojej wiedzy.
stary 07-07-2004, 19:52   #17
Mistrz Czarnego Miecza
Zbanowany

Data dołączenia: 19 09 2003

Domyślny

A ja sie przyznam do jednego ! Bowiem używam 1 wspomagacza, jest to Tibia PW . Bez niej już niemoge sie wogule zalogować .

Tak zgadzam się że to jest NIE FAIR wobec innych graczy którzy grają bez GG (tibia gg). Powinna być Kontrola plików itp. jakie są w danej chwili włączone (kosztowało by to sporo i pogwałciło by czyjomś prywatność ).
Mistrz Czarnego Miecza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2004, 16:45   #18
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Tibia gg mc itp itd suX dlaczego?-Ja mam fishinga 80 a sam klikałeś myszką nie no co ty tibia gg to jest przykład hamstwa.Zaoszczędzanie światłem na torchach itp.Tibia mc dorobienie się fortuny poprzez zasranych uh makerow i ucziciwy gracz ma ten sprzęt na 50 co mckowiec na 20.Makro-kolejne hamstwo ktoś pujdzie na odludzie i dorabia się fortuny.
Tak jak już polin z tą gwałconą kobietą itp.Sama prawda
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2004, 18:14   #19
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

Kiedyś na kompie miałem tego pełno.GG,MC,PW.GG do łowienia,i do światła.Teraz używam takiego czegoś jak "utevo lux" a ryby łowie "recznie".Co do MC to nie mam żadnych makerów a teraz mam pacca to zawsze moge szybko przelogowac sie na przyszlego SD makera.A co do PW to z paccem wchodze za 1-szym razem jedynie kumpel czasami jak bedzie grał to uzyje "szybkich paluszków".A do proxy to nawet sie nei przymiezalem bo jak dla mnie te wspomagacze to wielki szajs.
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2004, 20:09   #20
Pasorzytek
Użytkownik Forum

Pasorzytek's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2004

Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Pasorzytek ma numer GG 3955373 Pasorzytek ma login Tlenu pasorzytek@tlen.pl
Domyślny

heh podstawowa wiedza programistyczna i macie program do logowania ;p do rybek... hmmm paluszki ;p a ja sam mam "uhmakera" robie teraz sporo uhow..... by miec jakies 200k+ kupie pacc i za kase kupie sobie dooobry stuff

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania