|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rugon
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Chciałem sobie zapolować na mumie, żeby zdobyć te różdżki co świecą.
Tylko nie wiem gdzie są respy tych stworzonek. Wiem że jest resp 3 czy 5 mumii nie pamietam na bagnach a są jeszcze jakieś respy ich? I czy knight 29lvl z fsem k-armor i dragon shield sobie z nimi poradzi? Czy lepiej wziasc gfb? A moze jest gdzies pojedyńczy i szybki resp mumi albo podwójny? I czy sobie poradze solo z mumią? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Mysle ze bys dal rade , wybic ten potrujny respawn , wchodzac walac gfb i wychodzac , ja na elysi z eq k arm , k axe , p legi , drag shield , 24lv 56/56 nie mialem problemu bijac 2 mumie na raz, hmm moze stan obok dziury i sprubuj bic normalnie , jak bedzie ciezko to wyjdziesz i bedziesz uzywal gfb, lecz mysle ze nie powinienes miec wiekszych problemow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Nie podałeś skilli;]
Mumie to stworzonka słabsze od ds'a mocniejsze od ghoula .Spowalniają przeciwnika,przy duzych ilosciach trzeba ratowac sie gfb!! Majac skile 65/65 lub wieksze powinienes dawac rade solowac dwie sztuki naras . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Diana the Hunter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fellowship
Świat: Valoria
Poziom: 131
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 8
|
![]() No wiec tak, respy mumii mi znane to:
- grobowce w jaskini beholderow, trzeba rozkopac pickiem i jest bodajze 5 mumii, nie pmaietamn dokladnie.(najlepiej uzywac gfb) - Molts dziura nie daleko Carlin korytarze plene stworzen , labirynt nie radze tam chodzic sa tam takze Smoki,gs,dle i wiele innych sa tam tez mumie bodajze potrojny spawn gleboko pod ziemia - Draconia po drodze do wykonania questu sa mumie i inn e martwiaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rugon
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Moje skile to:65/63
Czyli będe chodził tam namumie do tych trzech bo draconia i molts odpadają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Slyszalem , ze jest miejsce z mumiami przy Venore , to pewnie te z bagien , o ktorych wspominacie ......
Do walki z nimi przydaje sie - exana pox - , ktora podobno likwiduje paraliz ... Dlatego polecam zabrac ze soba kilka runek niszczacych trucizne ... Ostatnio edytowany przez Angelus - 10-08-2004 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Quest spoiling.........po za tym w na w hellgate tez sa mumie tylko trzeba kawalek isc
![]() |
#8 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
To "miejsce w Hellgate", o którym mówisz to zapewne Draconia. Co do paraliżu to wydaje mi się, że pomaga każdy czar leczący - zwykła Exura wystarczy. Czy aż tak ciężkie jest sprawdzenie nazwy przedmiotu .. te "różdżki co świecą" nazywają się Magic Light Wands. Jeszcze niedługo zaczniemy mówić na bełty: "te patyczki" ![]() @re down - określenie BAGNA jest dość obszerne a tutaj nie było nic mówione o konkretnym miejscu, nie było mapek .. a jak ktoś wie o jakichś mumiach gdzieś i jakimś queście to napewno ma już go wykonanego ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 11-08-2004 o 08:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tm gdzie su mumie na bagnach jest quest jakbys nie wiedzial .....na takie podejscie brak mi slow!!!
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Shin Chan
Wydaje mi się, że pierwszą osobą, która wspomniała, że tam jest quest jesteś właśnie TY (wcześniej mówiono tylko o tym, że są tam mumie - nie było nawet wzmianki o queście, a gdyby nie można było mowić o miejscach gdzie są quest boxy w Tibi to chyba nie można by mowić o żadnym miejscu ![]() Co do tematu to popytaj ludzi w Venore, żeby Cię zaprowadzili do tego spawnu koło Beholderów albo poszukaj sam (znalezienie czegoś samemu daje zawsze dużo większą satysfakcję) i radziłbym wziąć kilka GFB.... tak na wszelki wypadek... (nie warto ryzykować deada tylko po to, żeby zaoszczędzić pare groszy). //poprawiłem tylko kilka literówek ![]() Ostatnio edytowany przez pi3ni3k - 10-08-2004 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zapomniales napisac kto cie tam zaprowadzil............