![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Nie za duzy team, szybko poszlo ;p
Pozdro dla wszystkich! http://rapidshare.de/files/20450030/..._room.rec.html
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Darios
Profesja: Knight
Gildia: Amigos
Świat: Celesta
Poziom: 73
Skille: 81\77
Poziom mag.: 6
|
![]() No, szczegulnie wczoraj nam dobrze poszlo... Zostawisiście nas z banshee queen i byś my padli, bo zaden się nie kwapił, żeby tp zrobic... No ale gratz wam.
Edit: ALe widze, że on z wami robił questa, a my nie, bo jak mialem wrl iść robić, to się ktos "wepchał" za mnie, i nie zrobiłem, a teraz musze czekac na nastepną ekipe... Ostatnio edytowany przez Miodojad - 14-05-2006 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() uhauah plx
Wybilismy all u queen, czysto bylo. Przykladem jest Boski, siedzial tam az do dzis i jakos zyje -.-
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() mielismy zrobic wrl seal to 4 osoby zostawiliscie -.- pozniej sobie poszliscie. bylismy bez run i musial nas pazdzioch ratowac -.- poprostu nooby z was. teraz przez was musze od nowa calego questa robic bo jestem bez run, a gdybysmy wszyscy wczoraj zrobili odrazu wrl seal to dzis juz all questa bym mial -.-
Ostatnio edytowany przez Karol4334 - 14-05-2006 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak chciales wrl zrobic jak run nie miales? UHaha
Stary...pomyśl Pozniej kazdy wypioł dupe(ty miedzy innymi) i jak lurnelismy wrl to wszyscy poszli up a 2 kniightow wrl bilo o lol Więc najpierw pomyśl co ty robisz -.- P.S A to jak ema kazdemu wrl blokal to nie wspomnisz? Zwastowal tyle uhs ze ten quest ine byl oplacalny -.-
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> Ostatnio edytowany przez Cloud99 - 14-05-2006 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam juz run bo poszly na powrot jak wracalismy z pazdziochem. a manasy poszly na ue bo do banshee queen nie mogliscie wejsc -.-
a pozniej nas zostawiliscie. i ty sie zastanow co mowisz ![]() P.S nie moja wina ze tyle bylo knightow co sie pekaja wszystkiego i mysla ze kazdy wszystko za nich zrobi Ostatnio edytowany przez Karol4334 - 14-05-2006 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() *Komentarze : Szybko wam poszło, to nawet i plus, no i nikt nie padł
![]() ![]() ![]() *Ocena : 10/10
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Radlin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 112
Skille: 94/93
|
![]() Fajnie i szybko poszło Gratz dla nas :S Co do wrl- mialem ,kazdemu bloczyc ? Nawet nie wiesz ile mi uh poszlo wiec sie nie wypowiadaj-,-Nawet nie oddaliscie mi polowy ... Jakbyscie mi dali jakies uhy to bym pozostałym pomogl.Bo do sali krolowej bez uh wybierac sie nie chcialem.Pozdro
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Muszasiku
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Army Of Darkness
|
![]() Graciszek dla dzieciaków z mojej gildi i reszty teamu:E
A mialem też iść. muhahsa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Joz mowilem ze bylo tez pelno noobow co niewiadomo po co poszli i sie pekali wszystkiego -.- najty to glownie nooby byly
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Filmik wybananisty
![]() ![]() Pytanko. Twoje eq było dużo wartę + nagrody. Tam jest dużo potworków typu Banshee, DLe, Emeryci (warlocki) więc duże ryzyko dead. Wyobraź sobie że dedasz i tracisz swoją piękną Demonkę + jakieś inne cenne itemki, a jakiś noob podbiega i all bierze sobie. Ja bym nie ryzykował i kupił AOLa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Dobra robota
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Evil Chap
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 87
Skille: ~
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Z mojego profilu i tak fajniejsze ;p
Pozdro dla całego Teamu Celesta Rox ;] Btw. widziałęś co pan UP /\ napisał mi w poście ?? Uhahahaha - wyśmiac go blx. Pzdr Cloud |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() To z takimi najtami ja robilem
![]() ![]() A jak przyszedl finall to niechcieli wejsc ... mimo ze ladnie wyjasnione wszystko podzielone na 4 knightow ![]() To postanowilem sam pojsc ^^ ![]() Niestety ktos tam padl ;]. Ale ogolnie u was chyba wiekszosc polacy ... u nas 70% to br swe itp ;d wiec niedogadasz sie za cholere ;]. I akcje typu podkradanie komus krwi na sealu itp ... Btw gratz ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Trujoncy Skorpion
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 23
Poziom mag.: 23
|
![]() Sorry jak juz o to ktos pytal, ale jak ten filmik odpalic? Nie robie na codizen filmikow to nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Spoko, miałem zaufanie do mojego teamu! Pozdro!
|
![]() |
![]() |