|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Witam !
Czy mam szanse poexpić sorcem 25 lvl na posterunku na PoH (tam gdzie są ponać cyce,archery,guardy) czy mogę spotkać tam GS lub coś silnijszego od wymienionych potworów ?? I czy dobrze by mi się tam expiło ? Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Steel
Świat: Elysia
Poziom: 30
Skille: 19/21
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() jaki qrwa posterunek?
![]() na temple (to chyba ten posterunek buahahaha idiota) sa GSy ORki etc a na cycach sa cyce ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @ up Ty jestes idiota, nie czytales regulaminu?
Mozesz tam expic ale radzil bym wziasc z plecak gfb (czesto jak nikogo nie ma jest bardzo duzo shitu), i kilka bp mf, biezesz Plague i jedziesz :>. Czesto sa zlurowane dsy wiec wez kilka hmm, oczywiscie mozna spotkac tam draga albo gsa ale zawsze mozna wejsc po drabince na gore. W sumie to zadko sa lurowane gsy chyba ze komus naprawde przeszkadzasz (zabijasz jego potwory etc.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() @Up,up
Stary, po co od razu go od idiotów przezywasz?! Nie chodzi mu o to temple >.> Co do tematu to mógłbyś tam expic ale wez hmm i gfb ze 2 runki (na wszelki wypadek jakby był full resp). Osobiście ja bym tam nie szedł, bo nie lubie chodzic na Cyclopy sorem/drutem ![]() A co do Gsów itp to można chyba tam nieopodal zlurowac ale przeważnie znika, a w razie kłopotów wejdziesz sobie tam na drabinke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() THX ALL.
no tak jak mówicie wezme hmm gfb, a jak co do gsów to na wszelki wypadek wezme klika manasów jak zawsze i exura vita i może uciekne bo wiadomo anty-luring system i może mi się uciec uda ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |