|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co dają czaszki?
Bo ja mam postace tylko na serwerach non PvP i niewiem. ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To troche skomplikowane, ale postaram Ci sie wytlumaczyc :
Białą czaszkę otrzymujesz gdy zaatakujesz kogoś bez powodu. Wtedy jesteś uznawany za PKera i na 80% Cię zabiją :/ Czerwoną czaszkę otrzymujesz gdy zabijesz 3 osoby w ciągu 1 dnia, albo 10 osób w ciągu miesiąca. Wtedy jesteś PKerem całą gębą ![]() Zieloną czaszkę masz gdy zalożysz "Party" z jakims innym graczem i trenujesz z nim. A na koniec żółtą czaszkę otrzymujesz gdy zaatakujesz sam siebie, tzn. jak rzucisz np. GFB i Cię ogień dotknie. No to chyba na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Trochę sie nie zgadzam ...
Biała czaszka: Gdy zaatakujesz kogoś bez powodu?? A gdy ktoś cię okradnie a ty go zaatakujesz to dostajesz białą czaszkę, chociaż masz powód.. Białą czaszke dostajesz, gdy zaatakujesz kogoś kto nie ma czaszki. Czerwona czaszka: Dodałbym jeszcze, że dostaje się ją także za zabicie 5 osób w ciągu tygodnia. Zielona czaszka: Nie trzeba trenować, wystarczy mieć party. Żółta czaszka: Nie da sie zaatakować siebie z GFB.. Siebie można zaatakować tylko z fieldów/bombów. Czy wtedy dostaje się czache to niewiem (nie właźe w fieldy, tym bardziej swoje...) A gdy ty masz białą czache a zaatakuje cię ktoś kogo ty nie ruszałeś wtedy on ma żółtą czachę, ale widzisz ją tylko ty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo ja źle zrozumiałem pytanie, albo wy... (ale raczej ja). Mi sie wydaje że tu chodzi o Skulle, wypadające z Walkirii i czegośtam jeszcze... nie pamiętam, już od dawna nie gram na Mainie.
Nie wiem czy odpowiadam na to pytanie, ale odpowiadam: Czaszki (Skull) nie dają centralnie nic. Może tyle tylko że ładnie wyglądają ułożone w kupach po sto w GH albo domkach.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Tu chodzi chyba o white skull bo mowi ze gra na non-PvP.
Dobra a tak na serio co daja czaszki: White i Red(polska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Tu znajdziecie wszystko na temat:Wewnętrzny system oznaczania graczy - "czaszki".
A czaszki ktore wypadaja z walkiri służą do questa! Ale nic wiecej nie bedne mówil! <BO NIE WOLNO> ![]() |
![]() |
![]() |