|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Już od 30 min szukam odpowiedzi na pytanie: "Co to jest guild channel??"
Przeszukałem juz ok. 10 tematów w których miało coś pisać ale pisało tylko o guild a nie o guild channel. weszłem na FAQ i przeszukałem 10 stron(na 96 chyba) i ani śladu odpowiedzi. Więc pytam sie tutaj co to jest guild channel? To nie spam tylko pytanie, prosze nie usuwać tego tematu. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Trudno sie domyslic? W Tibii masz gildie. Channel - kanal na ktorym sie rozmawia. Reszte dopowiedz sobie sam.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Guild Channel to kanał (czyli cos takiego jak np. trade) który jest tylko dostepny dla członków danej gildii. Pisać na nim i oglądac go mozesz jedynie gdy jesteś w jakieś gildii ;]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dzięx. Właśnie jestem w gildi ( od 30 min) . A gdzie ten Guild Channel sie znajduje??
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Prawy dolny rog ekrenu tibijskiego, ikonka przypominajaca folder. Klikasz i wyskakuje Ci okno z Trade/Help/game i guilid chat (zamiast guilid chat masz nazwe gildii).
Np. |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() http://www.tibia.com/guide/?subtopic...ation#channels
Wklepanie tibia.com > Guide > Manual, odszukanie sekcji communications i potem doskoczenie wzrokiem do Guild zajęło mi z półtorej minuty, przy czym wiedziałem tylko gdzie ten manual jest (na głównej stronie gry, tam gdzie zwykle są instrukcje). To na prawdę nie jest takie trudne jak się wie od czego jest ta chrzaniona instrukcja... |
![]() |