|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Śląsk
Imię: Amrod Arcamenel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 70+
|
![]() Jak wszystkim wiadomo serwis Tibia.pl dziennie sprzedaje bardzo duzo PACCOW. Pewna czesc pieniedzy idzie na konkursy (Tak przynajmniej pisał admin Tibia.pl). W tym problem, ze konkursów jest bardzo mało. Gdzie w takim razie dokładnie idzie część zarobionych pieniędzy? Może do kieszeni kochanego Dr. Omadera??
![]() Prosiłbym o nie bluzganie mnie. Bardzo mi pasuje Tibia.pl ale chcialbym wiedziec wiecej ![]() Pozdro dla całego zespołu Tibia.pl Robicie wspaniałą robotę!
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wątpie, żeby dziennie nawet 2 osoby kupiły PACCa. Myślę, że na miesiąc kupi może z 10-15 osób. Nie zapomnij, że przecież PACC kosztuje te 90~ zł, więc do kieszeni Droma trafia kilka złotych z każdego PACCa, a trzeba przecież opłacić serwer. Poza tym co za nagrody byś chciał? Pacc na te 3 miesiące kosztuje 90zł, więc Drom żeby uzbierać na jednego konkursowego musi sprzedać wcześniej kilkadziesiąt pacców.
|
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() a co was obchodzi co firma robi z funduszami?
jesli drom funduje nagrody to tylko i wylacznie z wlasnej dobrej woli drom nie ma zadnego obowiazku przekazywania jakichkolwiek pieniedzy na nagrody, a na co jest przeznaczana pozostala czesc niech cie nie interesuje, bo to po prostu nie twoja sprawa to tak jakbym ja zapytal na co twoi rodzice przeznaczaja wszystkie zarobione pieniadze firma drom jest firma prywatna, a nie publiczna - wlascicielem jest drom, a nie serwis tibia.pl chyba jasno wyjasnilem