|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Zgadnij xD
Stan: Niegrający
Gildia: Radio Maryja
Świat: Noobera
Poziom: Omg
Skille: Wtf?
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Na wstępie powiem że chciałem umieścić ten temat w "Twórczość" ale sądziłem że jeśli napiszę tam coś innego niż opowiadanie to dostane ostrzeżenie czy coś...lepiej nierydzykować
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hmm wystarczy napisac do autora kazdego interesujacych Cie opowiadan jakiego PW w ktorym zapytasz sie go czy mozesz na takiej a takiej stronie ( z uwzglednieniem jego nicka oczywiscie) zamiescic jego opowiadanie. Jezli sie zgodzi, to droga wolna. Wydaje mi sie tez takie "postepowanie" wystarczy.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja osobiście pisze opowiadania już dość długi czas, jakieś dwa lata ;p
Jeśli dasz linka tej swojej stronki (jak już ją będziesz miał, bo z tego co czytam wynika że masz zamiar dopiero taką zrobić) to może ci coś podeśle ![]() Próbke mojej twórczości masz tutaj: http://tibia-zabezpieczenia.orgfree....php?page_id=15 To jest akurat wiersz o tibii ale ogólnie raczej o niej nie pisze ![]() P.S. Niegdyś (nie tak dawno temu) byłem moderatorem na stronce na której zamieszczony jest ten wiersz, ale musiałem odejść a stronka chyba (raczej napewno) troche podupadła.... A szkoda, mogło być nawet nieźle ale chyba tylko ja sie tam przykładałem. Od jakiegoś czasu nawet newsa nie dali ;p ale ok nie rozpisuje sie bo nie o tym ten temat ![]() |
![]() |
![]() |