|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() Ktos ma pomysly na jakas nie typowa postac ?? Np. Sorcerer majacy Sword fighting na 40
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Ja mam palladyna z 34 sworda
![]() Edit: I 46 shieldinga i 24 first fighting i jeste na 67 miejscu w firscie na calmerze ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Ja trenuje swojego Paladyna w Fist. Moze uda sie z niego zrobic cos a la Mnich z D&D
![]() <EDIT> Na dzien dzisiejszy mam fist 21. Jeszcze jeden poziom i zalapie sie do 300 debesciakow na serwerze. ![]() <EDIT> A teraz mam 23, ale 300 odjechala na 29 ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() Moj kolega ma paladyna 50 club
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Znam gostka, który miał kiedyś Buga, i wybrał se sorca, a wszystko mu rosło jak u knighta. I tak oto był sorcerer, który na 15 poziomie miał 290 HP i 70 many, i skille ponad 60+/60+, ale co ciekawe, miał dostęp do czarów sorca. Po paru dniach miał bana, a po kolejnych paru miał znowu lvl 8 sorca, tym razem normalnego.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Ja na przykład jak zaczynałem grać w Tibie to chciałem mieć wojownika, ale jak zobaczyłem, ze są ciency w czarach, to pomyslałem sobie , że zrobie paladyna i wytrenuje w siekierach. Po dotarciu do maina okazało się, że trenowanie topora idzie mu powoli, a na samym poczatku łatwo osiągalne włócznie zadająwięcej obrazeń niż topory. Na razie więc zostałem przy łuku i włóczniach. Zastanawiam się, gdzie znależć noże do rzucania
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() a ja mam sorca co ma:
20 w swordzie 24 w shieldingu moze nie jest to zbyt duzo ale naprawde jest malo ludzi na ponobnym lvlu z takimi skillami |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() A ja mam nkghta co ma 4 magic lvl
![]()
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Bobciu! Naprawde masz 4 magic level! Nie mogłem uwierzyć przez kolejne 5godzin od kiedy to przeczytałem (że jesteś taki mądry, aby powiedzieć to na ty furum)
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() ja mam palka z 35 sworda
i mam zamiar dojsc do 70 a potem trenuje fista |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
A wracając do tematu: to kiedys chciałem pakować Dista u mojego sorca, ale po wystrzeleniu ponad 100 strzał na cyklopa dałem sobie spokój.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ależ u palka nie jest nietypową rzeczą posiadanie wysokich sklili innych niż distance. Takie np. 50 w shieldingu i ze 40 w jakimś np. club fightingu doskonale uzupełnia distance. Shielding pomaga, gdy łazisz z łukiem bądź kuszą na potworki, a jak masz mało kasy na amunicję, to z powodzeniem możesz na jakiegoś nie nazbyt groźnego zwierza chodzić z jakąś ręczną bronią.
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() A teraz uwaga wiara. Ja miałem knighta z 7 mag lvl'em. to był dopiero wyczyn. Ale po tych zmianach na tibii, nie odzyskałem postaci i jej już nie mam, nie wiem dlaczego jak na tibia.com zrobie by mi pokazal jaki ma moja postac lvl to mi pokarze że taka postać nie istnieje. A dla nOObów co nie wiedzom jak to zrobic. To na tibia.com clicknijcie community a potem characters =)
|
![]() |
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
BTW - coś mi tu ściemą "pachnie". Poza tym mylisz pojęcia n00b i newbe (resztę pozostawiam bez komentarza).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2003
|
![]() ja mam sorca 21/26 (bylo 27 shield ale padlem
![]() i dalej trenuje, juz 35 godzin treningu bez adv w swordzie ... |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2003
|
![]() w sumie Gram druidka - nietypowe w mojej postaci jest to ze jestem opancerzona lepiej nz niejeden knight - ostatnio knight-pk mial problem z zadamien mi jakichkolwiek obrazen
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Ja mialem postac (na rooku) ktorym ciogle kicki dostawalem nie wiem czemu.Tak o wlaze do gry gram ze 3 min i kick i tak za kazdym razem.POgrac se nie moglem a wiem ze rest jest o 9 i inne bajery ale jakos sie tak dzialo i mnie to wkurzalo
#19 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cudownie!!!!! :|
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() mój kolega stosunkowo dawno temu (RL) miał Knighta 11 level i skille 87/83. Do tego mało mu brakowało do 7 mlvl'a. Nie dziwcie się temu, szedł do szkoły - AFK, szedł odrabiać lekcje - AFK, szedł spać - AFK. Dlaczego już nie ma? Kasacja acc, a miał już zacząć expić :/
|
![]() |