![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() Nudziło mi się więc w spritkach wygrzebalem wszystkie części setów i wkleiłem je obok siebie zobaczcie jak pięknie wyglądają:
![]() Nie zrobiłem knight seta ponieważ wiem że do niego jest chyba warrior helm, który do niego nie pasuje. Zaś do dragon cale seta wkleiłem hełm, któy znalazlem gdzieś na forum. ![]()
Smakował Ci obiad? Nie wszystkich na niego stać. www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jedynie podoba mi się Demon Set + Demon Helmet. Reszta jest imho o(c?)hydna. Btw, set = arm + legs, nie arm + legs + helmet, przynajmniej wedle mojej wiedzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
nie zgadzam sie z toba... sety roznie przypadaja.. w demon secie jest: demon helmet, demon armor, demon legs i demon shield. Ale np. w golden set jest: golden helmet, golden armor, golden legs i golden boots... to nie jest tylko armor i legsy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Nie wiem co Ci przyszło do głowy, żeby podłączyć Crusader helmet do Dvarfen Set'u, tymbardziej, że istnieje (?) Dwarven helmet...
Pozatym Warior helmet to część K setu? Set nie musi się na hama składać z 3 częsci... Cytuj:
Cytuj:
![]()
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 29-04-2006 o 18:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobilem 3 części, ponieważ nie wszystkie sety mają buty.
![]()
Smakował Ci obiad? Nie wszystkich na niego stać. www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Black Tigers
Świat: Morgana
Poziom: 33
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie zgadzam sie do dwarven seta poniewaz dodales do niego cruz helma a istnieje przeciez dwarven helmet. Wypada z hourned foxa czy jakos tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Baniuele 13
|
![]() Mam pytanie...
Co ten temat wniósł?
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Co twoj post wniósł do tematu? -,- od kiedy p set ma w sobie steel helmet ^^? demon secik wymiata >.>
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Metos De'Flite
Gildia: Brotherhood of Fenix
Świat: Titania
Poziom: 50
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Bardzo ładne, nawet leather moze jakos wyglądać =-]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten temat wniósł to że teraz ludzie mogą sobie zobaczyć jak wyglądają sety razem. Cruz helmet dałem do dvarven setu ponieważ wygląda z nim ładniej niż dvarfen helmet. "Dvarven legi" też znalazlem na forum, podobnie jak Dragon scale helnet. Właściwie teamt można już zamknąć bo ja chciałem to tylko pokazać, a nie żeby na ten temat dyskutować.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie najbardziej podoba demon arm+demon legi, bo z demon helmem wyglada to jakby knight noszacy caly set mial leb jak ten mozg z kreskowki "Pinki [jakto sie pisalo?]i mozg)... o wiele lepiej wyglada d set (arm+legi) z Horned Helmetem (mozna zobaczyc jakto wyglada, ogladajac filmiki od EO)
No dobra, pokazales jak te sety wygladaja, ale chyba NIGDY nie zobaczymy ich na sobie, poniewaz Cipsoft ma maniakalny odruch usowania co bardziej rarowatych itemow (golden boots, golden helmet, demon legs, winged helmet ,dragon scale legi, thunder hammer, hammer of wrath, blessed shield, great shield, unholy shield, shield of honor, rose shield, mercenarys shield, great axe, golden mace, silver mace (?), warlord sword, magiclong sword.. -Wypisalem te przedmioty zeby przedstawic ilosc itemow wycofanych z tibi. Nawet ludziom na maximum nudzacym sie i szukajacym Bog wie ile czasu, nie znajduja ich! Poprostu tragedia, wszystko co najlpsze w tibi, zostalo wycofane (questy i takie tam)w grudniu 2003 roku..
![]() Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 30-04-2006 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: chyba widać?!
Imię: Fari Sill
Świat: Calmera
Poziom: 19
|
![]() Bardzo ładnie wykonany temat
![]() ![]() Uważam ,że to dobry i estetyczny post w którym jest scren z set`ami. Nowe itemy któture zamieściłeś też są fascynujące,mam nadzieję że zostaną wprowadzone.Wątpie w to ponieważ,jak napisał kolega wyżej, wszystkie exkluzywne i rzadkie itemy są usówane z tibi-co jest olbrzymim błedem ![]() Gratulacje za dobry temat,który jednak może coś wnieść do tibi,bo może być impulsem dla Cip-soft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Fire Necromacer]Cipsoft ma maniakalny odruch usowania co bardziej rarowatych itemow (golden boots, golden helmet, demon legs, winged helmet ,dragon scale legi, thunder hammer, hammer of wrath, blessed shield, great shield, unholy shield, shield of honor, rose shield, mercenarys shield, great axe, golden mace, silver mace (?), warlord sword, magiclong sword..
-Wypisalem te przedmioty zeby przedstawic ilosc itemow wycofanych z tibi.QUOTE] co prawda to prawda CZESC z tego co napisales MOGLA zostac usunieta ale bledem jest ze np TH (orsha~) hammer of wrath (byl nius na tibia.pl ze to nowo wprowadzony item, wg erig.net leci z faraona). oraz wielu ludzi mowi (wszyscy tak mysla bo tak trzeba myslec ![]() za dobre checi masz 10, za bledy -5, a za improwizacje 4 ;p tak ogolnie to 9/10.
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Set to ogół przedmiotów o takiej samej nazwie. Np demon set to nie jest tylko demon armor+demon legsy ale takze demon helmet i demon shield. Z kolei crusader helmeta nijak nie da sie potraktowac jako czesc dwarven seta, nawet jesli podobnie wyglada, to nazwa sugeruje ze nie jest to czesc tego seta. Ale juz dwarven shield i dwarfen axe jak najbardziej sa czesciami dwarven seta.
Ostatnio edytowany przez poisoner - 01-05-2006 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Nie objeżdzajcie go za to że dodał crus helemt do dwarfen setu,bo bardzo fajbnei to wygląda.
Gratz dla założyciela topicu,ja zawsze lubiałem crown set+fire axe,golden set też niezły,plate podobnie.Za to studed set jest brzydki i niepasuący do siebie.
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Horrigan Macduff
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Poziom mag.: 8
|
![]() Do knight setu ladnie by wygladal dark helmet
![]() A jesli chcesz sie pobawic i zrobic cos naprawde slicznego to masz tu instrukcje: -hat of the mad -blue robe -chain legs -crocodile boots -war hammer (oczywiscie bez tarczy) Cos dla fanow Tolkiena ![]() Ostatnio edytowany przez Horrigan - 06-05-2006 o 02:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Childs of Hell
Świat: Aurea
Poziom: 39
Skille: 68/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No naprawdę gz pomysł.Fajnie zrobione noi ten C helmet zawala wygląda z d setem,ale bardzo orginalnie.
![]()
![]() |
#18 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |