|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Witam mam nastepujący problem wlanczam kompa i wszystko chodzi cacy do czasu kiedy urachamiam neostrade . Wlanczam ja i po minucie wyskauje nastepujacy komunikat wystapil blad z aplikacja Lsa Shell (export version ) zostala ona zamknieta . Nastepnie sprawdzam w raporcjie i tam sa 2 sciezki
C\documents and settings \ grzybo2\ ustawienia lokalne / temp\wer2 tmp. Dir00\isassexe.mnd i C\documents and settings \ grzybo2\ ustawienia lokalne / temp\wer2 tmp. Dir00\appcompad.txt Kiedy komunikat zamykam i wysylam raport o bledach pojawia sie komunikat w ramce zarzadzanie nt\system i sciezka c\windows\system32\isass***** zakonczony kodem stan 1073741819 zamkniety i uruchomiony ponownie i restart . wniosek z tego taki ze mam neta na minute może 2 bo od razu komunikat i restat nie wiem co jest grane będę wdzieczny za kazdom pomoc z gury przepraszam za bledy ale klawiatura mi nawala . |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przypuszczam, że masz xp. Ja miałem dokładnie też ten błąd
![]() ![]() Życze udanego szukania |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() nie dam rady po odpaleniu neta mam minute i potem restart teraz mam ino 20 i znuf
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idz do kafejki i przegraj sobie ten program na dyskietke.
Wyłącz w swoim komputerze programy blokujące takie jak firewall. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
|
![]() Napewno masz windows XP
![]() ![]() ![]() poprawka do tego wirusa to: WindowsXP-KB835732-x86-PLK.E X E link: http://www.microsoft.com/downloads/d...1-AF243B6168F3 polecam sciagnac tez poprawke na Blastera ![]() nazwa poprawki: WindowsXP-KB823980-x86-PLK.e x e link: http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=pl trzeba dać pobierz po wejsciu na trone ![]() witamy w swiecie mictosoft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() a mugl by mi ktos podac dokladnego linka do tego programu moze uda mi sie go sciagnac poniewaz moja stacjia dyskietek nie funkcjonuje wiec nie ma sensu zebym w kefei to sciagnol skoro i tak nie przegram tego na mojego kompa z gury dziekuje za pomoc i jesszcze raz przepraszam za pisownie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() lolQ wchodzisz na strone którą ci podalem i klikasz pobierz... masz po prawej stronie
![]() Prosciej sie chyba nieda |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() szkoda ze jak klikam to sie pobrac nie chce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeden mój kolega też miał Windowsa XP i Neosrada mu nie chciała działać, ale wszytskie błędy zniknęły po zainstalowaniu Firewalla. Jeśli chcesz, zapytam sie go o szczegóły.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() tak strasznie wdzieczny bym byl gdybys mugl go sie zapytac o te szczeguly dziekuje ci bardzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() wchodzisz na strone i klikasz na prszyciesk pobierz narmalnie lewym klawiszem myszki....
jak ty grasz taksamo jak znasz sie na komputerach to niechcial bys mnie spotkac w tibi... ----------- 14:05 You advanced in shielding. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze firewall tu nie pomoże, bo najpierw trzeba się pozbyć wirusów...
Użyjesz do tego Ad-awara 6.0 z najnowszym update'em , Norton System Works też z najnowszym update'em albo jakiegokolwiek innego programu. No i jak wszystko już wywaliłeś to należy postarać się żeby to już się nie powtórzyło. No i właśnie w tym momencie należy zainstalować sobie Firewalla, ja używam Zonealarm. ZoneAlarm'a możemy ściągnąć stąd => http://www.zonelabs.com/store/content/home.jsp Mamy wtedy wersję demonstracyjną. Aby zmienić ją na normalną należy wpisać w Firewall'u seriala, którego możemy zdobyć na dwa sposoby: Pierwszy to zapłacić firmie spore pieniądze(droga legalna)... Drugi to ściągnąć seriala stąd => http://www.astalavista.com (droga nielegalna)... Autorem tekstu jest Drizzt. Nie gwarantuję, że to bedzie działać, sam siedze na Win98 i nie mam żadnych problemów, więc nie nie mam zamiaru przerzucać sie na XP... mam nadzieje, że bedzie działać, ale jak już mówiłem, niczego nie gwarantuję.