|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Witam!!
Jeden wielki niewypał czyli mój 1 DL HUNT!! Ekipa: Ja Kapitan Sutek royal paladin: lvl 31 skil dist: 78 m lvl 12 Marchewkowy Potwór royal paladin:lvl 41 skil dist. 15 m lvl Xudon Knight:lvl 34 skille:71/68 Zanim doszliśmy: ![]() Tylko tyle po nich zostało ![]() ![]() Tutaj marchewie chodzi o to, że wszedłem złym wejściem i gdyby sie dl przeżucił to dead (ale byłem tam 1 raz!!!) Początek 1 Dl-a ![]() Ciąg dalszy Dl-a: ![]() Prawie pół metek: ![]() ![]() I końcówka: ![]() CDN
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I tu sie zaczyna czarna część histori:
1.Marchewa musiał iść bo brat jego chciał kompa!!!!!!OMG 2.Hunt przerodzi się na drag hunt Xudona i mnie: Sami zobaczcie: Spoko to szło na początku: ![]() I nawet miła niespodzianka: ![]() I dalej: ![]() I dalej ![]() ![]() Tu sie bloker natknoł na f-wave: ![]() I w tym momencie z lewej strony wyszedł 2 drag... i oczywiście szedł na mnie: ![]() Uciekajac przed 2 dragiem waliłem w 1 draga! dostałem gfb od 2 draga chciałem obejść szybko 2 dragi lecz dostałem f wave od 2 draga i biegnac dalej dostalem next f wave od 1 draga na red hp!! Szybko uh lecz w tym momencie gfb od 2 draga!!! ![]() ![]() 07.08.2004 17:32:49 CET Killed at Level 31 by a dragon. I 30 lvl znowu 11 m lvl i skill 67 ![]() Naszczeście do 31 lvl mam kilka k expa więc szybko nadrobie!!! Poprawka tego huntu ma być dziś w nocy!! Miejmy nadzieje że wszytsko wypali i wyciagniemy jakiś DSM albo Royal Helmet ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Buuuuu
|
![]() Mowisz kompletny niewypal... ja mowie cod ze przezyliscie DL
![]() Btw. Ja na 600+ DL mialem 1 RH do tej pory ![]() I ostatnia sprawa ze bardziej by ci sie przydal dragon necklate zamiast protection amulet.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiem ale nie miałem a prot amulet mi wyleciał kiedyś tam z amazonki chyba
![]() Aha Loot oczywiście nic tylko dragon hamki 400 gp!!! CZyli same straty!!! Gremlin czemu cud że przezyliśmy??? oni jusz z 30 dl-i zabili!!!! Hmmm czyli na co nam polecasz w tym teamie za hunt? Necro????
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
![]() |
![]() Zdjęcia nawet fajne a na tym zdjęciu "Tu sie bloker natknoł na f-wave:" to nie przeczytałem napisu i pomyślałem że dragi w tibii pierdzą ?(
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2004
|
![]() Czemu napisałeś , że to jest jeden wielki nie wypał choc, mi te zdjecia sie bardzo podobaja.
Mam jeszcze pytank zabił bym dragona na 13 lewelu i 14 magicznym ?( dajcie odpowiedz plz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. zabiliśmy tylko 1 Dl-a 2.0 lootu 3. zaliczyłem deada 4.Same straty nawet na uhy sie nie zwróciło!!! A kompletny nie wypał nie chodzi o screeny tylko o te podpunkty co wypisałem!!!! a Draga byś może dała rade!!!! Ale 90 % że zginiesz ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Hujowa smierc hunt sie zaczal rozkrecac wszystko idzie ladnie pieknie a tu nagle ten pierdolniety napis "You are death" ja tesh jak go widze bierze mnie slag ale zawsze to odrabiam ale death w huncie gdy hunt staje sie fajny jest hujowy nie zazdroszcze ci
![]() __________________________ Sorcerrer of life level 20(nie rosnie olewam lev) ![]() M lev 33 (rosnie w nawet nielzym tempie) ![]() Swiat ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() etam z 31lv na 30 to taka wielka strata niejest ile osob padlo na wiekszych lv na tych bestiach ......
na nastepnynm huncie bedzie lepiej zobacyzsz ;p
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Chodziez
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 53
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj: