|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Hmm mialem 2 razy zbanowana postac za spam( raz powiedzialem cos na trade 3X a innym razem 2X) moje pytanie brzmi czy moje konto zostanie skasowane za 3 raz popelnienie tego samego(spam) czy obojetnie jakie przewinienie i koniec z kontem.Czy moge cos zrobic aby criminal record "oczyscic" a moze po jakims czasie samo sie oczyszcza.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulawy Knight
Profesja: Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 154
Skille: 98/94
Poziom mag.: 7
|
![]() ehehe GrAtZ ja slyszalem ze za obojetnie jakie 3 bany beda kasowac konta.... ale to jest porabany pomysl np koles se kupi pacc na rok wcisnie mu sie na trade za duzo razy i dsotanie bana zrobi tak 3x i <puff> nara tibia z pacc kupa kasy w plery jestem pewny ze to by nie zniechecilo do tibii ;]
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() No to zalezy od ludzkiej inteligencji.Jesli wpisze raz "selling xx" to nie dostanie bana, ale jesli bedzie wpisywal "selling xx sellling xx" i zaspammuje trade...no coz...
@topic : obojetnie za co dostaniesz bana, konto zostaje skasowane.Tylko namelocki do tego sie nie zaliczaja.
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() @Tasamcrow:
Każdy Ban, namelock, itp. na twoim cryminal record usuwa się automatycznie po 6 miesiącach od jego powstania. @Ludzie którzy nie zrozumieli posta Nekromaty: Po jednym banie konto niezostanie usunięte, to się tyczy konta Tasamcrowa. |
![]() |