|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Stara trawa... I czemu na 3 obrazku on tak jakoś dziwnie stoi ??... I co czytając książki chciał zostac zuy ??... Troche dziwne...
@Down To niewygląda jakby się przewrócił... Ostatnio edytowany przez Sezu - 01-09-2006 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Na trzecim obrazku on leży bo wpadł do dzióry i się przewrócił, a książki czyta
bo poczuł moc którą one dają, a moc była zua. ![]() @edit No nie wygląda Ostatnio edytowany przez Lykantrop - 01-09-2006 o 17:52. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Fajne next part plax 8/10 rob dalej mi sie podoba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() fake nienajgorszy ale
minusy -obok strażnika z prawej jest krzywo wklejone -czemu ta dziura była otwarta zanim tam wpadł? -to co sezu -ten Morgus się przebrał czytajac książki? -znam cie w realu ![]() - 0 fabuły plusy -? Ogółem: 4\10 Wiem że prologu się nie komentuje ale ![]() PS. kiedy dasz efekty z corel drawf(czy jak się pisze)
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() jak to twój 1 fake'i to ocena 7/10 ale jak już robiłeś to 4/10
Ostatnio edytowany przez Grizmo - 01-09-2006 o 19:30. |
![]() |
![]() |