Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-05-2006, 10:18   #1
Dark Saian
Użytkownik Forum

Dark Saian's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Dark Saian
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 202
Skille: 108
Poziom mag.: 26
Domyślny Celesta - Anihilator

Trzecie moje podejscie na anni

Skład:
Shadow'wish 103ek
Snaow-Knight 101ek
Duri chip-chop 112rp
Dark Saian 110rp

http://rapidshare.de/files/20531516/anni3.rec.html

Coment plz
Dark Saian jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-05-2006, 11:18   #2
Viero
Użytkownik Forum

Viero's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
Domyślny

Ej film fajny ale czymu nikt nigdy nie weźmie presenta?!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mimeczek
Siema Wszystkim !! Druid to jedna z najlepiej zarabiajacych postaci . Od 15 lev tworzy ihy kture bardzo dobrze sie sprzedają . Wystarczy 3 dni aby miec
9 k zysku . Do 24 leva jedziesz na ihach a potem Uh szybki zarobek i szykba kasa .
Viero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 12:58   #3
Dr.Mortus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Imię: Sath Phora
Profesja: Druid
Gildia: Smookers
Świat: Honera
Poziom: 21
Poziom mag.: 24
Domyślny

Bo nie mają jaj
Dr.Mortus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 14:29   #4
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Viero
Ej film fajny ale czymu nikt nigdy nie weźmie presenta?!
Czasem biorą ale rzadko, Ne'roox z Celesty wziął present. Swoją drogą to zrób 100 lvl pozniej anni załóżmy knightem i weź present zamiast sova lub sca ._.
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 15:16   #5
Zalew
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 01 2006

Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 6
Domyślny

ne'roox z Siemiatycz siemiatycze rox
Zalew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 16:12   #6
Karol4334
Użytkownik Forum

Karol4334's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005

Domyślny

no no niezle
Karol4334 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 16:22   #7
Thristen
Użytkownik Forum

Thristen's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~

Imię: Thristen
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
Domyślny

No saian Grats..
ja do dzis mam focha xD! ze nie wziołem Demon armora ; (
Thristen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 16:29   #8
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

AEEEEWWWWWWWW Gratzzzz
Upierz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 18:02   #9
Tabasco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Domyślny

Wielki gz zrobienia ani :d
Mam pytanko co było powodem, że zostaleś sam i demonkami przez dluższą chwile? Lag czy co sie działo ?
Tabasco jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 18:30   #10
Skym4N
Użytkownik Forum

Skym4N's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
Domyślny

*Komentarze : Pierwsze co się rzuca w oczy to bot na UH'anie się u pana Shadow'Wish Ładne eq tak przy okazji A co do filmu; poszło wam gładko, padł jeden.. bywa ;/ A co do Demon Arma to chyba Ci nie pasuje ;p Lepiej brać to co więcej warte No ale to już zależy od "wykonawcy" Gz panowie
*Ocena : 8/10 (-2 za bota u kolegi ;p)

Pozdro!
stary 16-05-2006, 18:58   #11
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny @up

@Up
ale z ciebie noob hahah kazdy bierze autouha na anni omg...
malo macie demon armorow na servie ;> czy cu? ^^
Poznanski Rycerz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 19:00   #12
Dark Saian
Użytkownik Forum

Dark Saian's Avatar

Domyślny

@Thristen
xD

@Tabasco
W sumie zalezalo mi wyjsc jak najszybciej.. ale z nerwow wrzucilem m ringa w miejsce kuszy jak wylazilem, widac to na filmie <smieszne> a po drugie tuz przed drzwiami zrespil mi sie fe

@Skym4n
Jestem palkiem i nie potrzebny mi Sov czy Sca (nawet se tym w zebach nie podlubam) a anni bear mi do czego ? mam juz tyle smiecia w domq ze az szkoda gadac w dodatku na celescie jest 1 anni bear i ne'roox ma problem z sprzedaniem go a demon arm jest calkiem calkiem

Co do botow od uhania... no to nie wiem czego sie spodziewales 99,9% anni to sa z botami ... moze jak zrobisz 100lvl to to zrozumiesz
stary 16-05-2006, 19:26   #13
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Saian
Co do botow od uhania... no to nie wiem czego sie spodziewales 99,9% anni to sa z botami ... moze jak zrobisz 100lvl to to zrozumiesz
Za cholerę nie mogę zrozumieć ludzi, którzy postują filmy z własnym annihilatorem z macro... Swoje spostrzeżenia na temat annihilatora możesz napisać na oficjalnym forum w dziale proposals przyznając się, że używałeś macro [bo tym 0,1% nie jesteś], które szczerze mówiąc zabija całą radość grania, nie ważne czy uh bot, aimbot, cavebot etc., a gra się przecież dla zabawy. Nie wiem czy w dwóch poprzednich podejściach miałeś macro, ale ja chociażbym miał wykonać questa w 10 podejściu, mógłbym stwierdzić, że zrobiłem go sam i mimo, że dopiero za 10 razem, zrobiłem go 100 razy lepiej od każdego innego bottera. Zapewne może pojawić się komentarz typu: "zrób 100 lvl to pogadamy etc.", ale jest to po prostu kretynizm, bo można to porównać do chociażby krytki obrazów Da Vinci'iego, kiedy uznałbym że jakieś jego dzieło mi się nie podoba, a ktoś by odrzekł: "naucz się malować chociaż w połowie tak dobrze jak on, to pogadamy".
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 19:32   #14
Impalex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko

Stan: Aktywny gracz
Imię: Impalex
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
Domyślny

Gz Shadow'wish !! mój kochany bro :* ^^ (wkońcu )
Impalex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 19:44   #15
Dark Saian
Użytkownik Forum

Dark Saian's Avatar

Domyślny

@Midarth
Widze że jestes optymista .. owszem zgadzam sie z toba co do botow itp .. ja tego i tak nie uzywam na codzien nie latam z lighthackiem itp bo umiem sobie spalac mane, ale nie rozumiem ciebie dokladnie co do anni.
Wiem ze najchetniej to kazdy mialby czekac na 130-150lvl na anni bo na nizszych lvl to padli by w 90% gdyby mieli sami sie uhac.. nerwy, stres i tak jest ogromny przed zejsciem tam..
Ja jestem realista.. i prawda jest taka ze niestety wiekszosc osob uzywa bota na anni wiec nie oszukujmy sie (chyba ze dalej wolisz zeby wszyscy nawzajem sie oszukiwali)
A jesli uda ci sie zejsc na anni to wiesz mi .. to nie tylko od ciebie bedzie zalezalo czy zrobisz go tylko rowniez od czlonkow ktorzy tam beda.. Ja na 2 moje podejsciach zostawalem tam zawsze ostatni i wiem ze nie da sie tak latwo solo tego zrobic a jesli mialbym skonczyc grac w tibie bo dedlem na annim kilka razy tracac przytym aole blesy, uhy, m ringi i jakies 400k exp za kazdym razem to dziekuje bardzo.
Odrabianie kazdego deda kosztuje wiele dni jak nie tygodni wiec wiesz mi nie kazdy ma tyle kasy ile ci sie moze zdaje i tyle czasu zeby to odrabiac dlatego wiele osob na anni sie decyduje z botem
Tyle mam ci do powiedzienia.
stary 16-05-2006, 20:06   #16
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Saian
@Midarth
Widze że jestes optymista .. owszem zgadzam sie z toba co do botow itp .. ja tego i tak nie uzywam na codzien nie latam z lighthackiem itp bo umiem sobie spalac mane, ale nie rozumiem ciebie dokladnie co do anni.
Wiem ze najchetniej to kazdy mialby czekac na 130-150lvl na anni bo na nizszych lvl to padli by w 90% gdyby mieli sami sie uhac.. nerwy, stres i tak jest ogromny przed zejsciem tam..
Ja jestem realista.. i prawda jest taka ze niestety wiekszosc osob uzywa bota na anni wiec nie oszukujmy sie (chyba ze dalej wolisz zeby wszyscy nawzajem sie oszukiwali)
A jesli uda ci sie zejsc na anni to wiesz mi .. to nie tylko od ciebie bedzie zalezalo czy zrobisz go tylko rowniez od czlonkow ktorzy tam beda.. Ja na 2 moje podejsciach zostawalem tam zawsze ostatni i wiem ze nie da sie tak latwo solo tego zrobic a jesli mialbym skonczyc grac w tibie bo dedlem na annim kilka razy tracac przytym aole blesy, uhy, m ringi i jakies 400k exp za kazdym razem to dziekuje bardzo.
Odrabianie kazdego deda kosztuje wiele dni jak nie tygodni wiec wiesz mi nie kazdy ma tyle kasy ile ci sie moze zdaje i tyle czasu zeby to odrabiac dlatego wiele osob na anni sie decyduje z botem
Tyle mam ci do powiedzienia.
130 lvl to tylko względnie sporo hp więcej, które może nie pomóc, bo demony są w stanie sciągnąć osobę na 130 lvlu na 1 combo. Annihilator bez macro nie jest niemożliwy do zrobienia i zapewne jakaś część osób idących na niego, od razu wybiera bota, mimo że sama byłaby w stanie się wyuhać. Swoją drogą, nie wiem jak u Ciebie, ale ja np. przy okazji szykowania do jakiejś akcji, typu pk czy wojna, odczuwam lekkie zdenerwowania, które całkowicie znika kiedy wychodzę z pzty, bo wiem że mam na sobie kilka[naście] bp uhów i jestem w stanie się uhać co 2 sekundy i jedyne co mnie może to combo albo brak run.
Co do ekipy, to gdyby nie było żadnych botów, to każdy by się samodzielnie potrafił uhać, a nie byłoby tak, że spotykam się z 80 knightem, który pada od noob charów, które nie zadzą comba za 3/4 jego hp - po prostu żal mu uha i nie umie się dobrze uhać, toteż zapewnie pada na annihilatorze. Jeżeli miałbyś kończyć grać przez takiego deada, to gratuluje wbicia ponad 16 milionów expa. Anni~ nie jest obowiązkowy, możesz nie robić go nigdy, spróbować na 100 jak i na 200 lvlu. Rzeczywiście nie każdy może być na tyle bogaty, żeby odrabiać dead'a, ale co do czasu to czysty bezsens. Jeżeli nie masz czasu to nie grasz, ot filozofia. 400k da się odrobić w 1 dzień, chyba że gra się dla przyjemności, a nie tępego wbijania expa dzień w dzień, więc może to zająć kilka dni. Tak czy siak 400k expa to mniej niż potrzeba, aby wskoczyć z 100 lvla na 101 lvl, czyli w gruncie rzeczy w najgorszym wypadku jesteś lvl do tyłu, ale jesteś pewien, że padłeś uczciwie i jak nie zrobisz anni~ dziś, jutro to może choćby za rok.
stary 16-05-2006, 20:36   #17
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth
Za cholerę nie mogę zrozumieć ludzi, którzy postują filmy z własnym annihilatorem z macro... Swoje spostrzeżenia na temat annihilatora możesz napisać na oficjalnym forum w dziale proposals przyznając się, że używałeś macro [bo tym 0,1% nie jesteś], które szczerze mówiąc zabija całą radość grania, nie ważne czy uh bot, aimbot, cavebot etc., a gra się przecież dla zabawy. Nie wiem czy w dwóch poprzednich podejściach miałeś macro, ale ja chociażbym miał wykonać questa w 10 podejściu, mógłbym stwierdzić, że zrobiłem go sam i mimo, że dopiero za 10 razem, zrobiłem go 100 razy lepiej od każdego innego bottera. Zapewne może pojawić się komentarz typu: "zrób 100 lvl to pogadamy etc.", ale jest to po prostu kretynizm, bo można to porównać do chociażby krytki obrazów Da Vinci'iego, kiedy uznałbym że jakieś jego dzieło mi się nie podoba, a ktoś by odrzekł: "naucz się malować chociaż w połowie tak dobrze jak on, to pogadamy".
HAUEHAUEHUHAUEHUAHEUHAUE!! co za typ HAHAH 100lev-prawie 16mln expa...przy dedzie z blessami tracisz 320k expa:> oczywiscie wlasnorecznie nie zrobisz anihi na 100 levie...wiec trzbea miec 130 zeby probowac...i przy kazdym dedzie trzeba odrabiac potem..blisko 500k expa;p no sorry ale jak dla ciebie przyjemnosc jest bicia 500k expa na ofie..przez wlasna durnote to cos nie teges;p lepiej z botem zrobic niz wyjsc na durnia i pasc w 3 sekundzie..a nawet jezeli zrobie sam bez pomocy botow to mi nikt nie uwierzy(nie ma takiej opcji)

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 20:42   #18
Hugo
Użytkownik Forum

Hugo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Midarth nie zgodzę sie z tobą.

Nie zgodzę się dlatego, że chcąc być "kimś" orac "coś" osiągnąć nie można pozwolić sobie na dedy przez rok na anni!

Na nowych serwerach (nie mowie o tym anni) jeśli np- jesteś pierwszą ekipą która robi anni, b. ci zależy na SoV to nie możesz pozwolić sobie na deda bo:
- zmniejszasz szanse kolegów na przetrwanie
- tracisz lvl, skille, aol, blessy,
- zmniejszasz swoją przewagę nag innymi lvlami na servie ( co obniża możliwość "rządzenia" servem.

Każdy może robić anni tak jak chce, bo jest to prawie nie do udowodnienia.
ja nie mam nic do ludzi którzy z botem robią anni!

jak padniesz 5x na anni i ktoś cię wywali z serva bo cie przegoni w lvlach, to zapewniam cie ze nie bedzie ich obchodzić to że ANNI ROBIŁEŚ BEZ BOTA, bo to tak naprawde nic nie znaczy.

I tak 50% 100+ lvli jedzie na botach nawet jak ida na cyclopolis!
(tępić takich!)

We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good .

The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004.
It is currently active.
The official homepage is at crystal.webd.pl.
Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007.

Eng plx ;p
Hugo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 20:45   #19
Guriel
Użytkownik Forum

Guriel's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
Guriel ma numer GG 1066511
Domyślny

hehe :> ufff juz myslalem ze Pitimaciek wykonal annihilatora xD jednak sa jeszcze szanse na to ze bede pierwszy w swoim miescie xD albo przynajmniej qmpel z lawki :}

http://www.youtube.com/results?search_query=pjto&search=Search
Guriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2006, 21:21   #20
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric
HAUEHAUEHUHAUEHUAHEUHAUE!! co za typ HAHAH 100lev-prawie 16mln expa...przy dedzie z blessami tracisz 320k expa:> oczywiscie wlasnorecznie nie zrobisz anihi na 100 levie...wiec trzbea miec 130 zeby probowac...i przy kazdym dedzie trzeba odrabiac potem..blisko 500k expa;p no sorry ale jak dla ciebie przyjemnosc jest bicia 500k expa na ofie..przez wlasna durnote to cos nie teges;p lepiej z botem zrobic niz wyjsc na durnia i pasc w 3 sekundzie..a nawet jezeli zrobie sam bez pomocy botow to mi nikt nie uwierzy(nie ma takiej opcji)
Następnym razem napisz: "jeżeli ja bym padł na anni~ przez WŁASNĄ DURNOTĘ"... W dodatku jeszcze dziś włącz tego cavebota i wbij ten 25 lvl, bo w końcu lepiej odpalić bota co sam za Ciebie expi, niż męczyć to [o zgrozo] 200k expa i wyjść na durnia. Jeżeli nikt Ci nie uwierzy, że zrobiłeś go bez pomocy bota, to jestem ciekaw jakich masz kumpli, jeżeli wogóle takowych masz. A jeżeli nie chce Ci się odrabiać expa to po cholerę grasz w grę, w której żeby zdobywać wyższy poziom trzeba expić?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hugo
Midarth nie zgodzę sie z tobą.

Nie zgodzę się dlatego, że chcąc być "kimś" orac "coś" osiągnąć nie można pozwolić sobie na dedy przez rok na anni!

Na nowych serwerach (nie mowie o tym anni) jeśli np- jesteś pierwszą ekipą która robi anni, b. ci zależy na SoV to nie możesz pozwolić sobie na deda bo:
- zmniejszasz szanse kolegów na przetrwanie
- tracisz lvl, skille, aol, blessy,
- zmniejszasz swoją przewagę nag innymi lvlami na servie ( co obniża możliwość "rządzenia" servem.

Każdy może robić anni tak jak chce, bo jest to prawie nie do udowodnienia.
ja nie mam nic do ludzi którzy z botem robią anni!

jak padniesz 5x na anni i ktoś cię wywali z serva bo cie przegoni w lvlach, to zapewniam cie ze nie bedzie ich obchodzić to że ANNI ROBIŁEŚ BEZ BOTA, bo to tak naprawde nic nie znaczy.

I tak 50% 100+ lvli jedzie na botach nawet jak ida na cyclopolis!
(tępić takich!)
Kto mówi o próbowaniu robienia anni~ przez cały rok. Stwierdziłem, że jeżeli nie uda Ci się go zrobić dziś, jutro, to być może uda się za rok jak będziesz miał sporo lvla więcej.

"- zmniejszasz szanse kolegów na przetrwanie" - Nie wiem czy zauważyłeś, ale zawsze łatwiej przetrwać w grupie i cholernie pospolite jest to, że każda umierająca osoba, tą szansę zminiejsza, nie ważne czy to anni~, dhq czy naginata quest. Wniosek: tak jest i nic tego nie zmieni, więc nie jest to przekonywujący argument.

"- tracisz lvl, skille, aol, blessy," - i inni ownerowie mogą się zdenerwować? Przy każdej śmierci się coś traci, więc niezbyt to do mnie przemawia.

"- zmniejszasz swoją przewagę nag innymi lvlami na servie ( co obniża możliwość "rządzenia" servem." - jest to argument czysto teoretyczny i głupi z tego powodu, że aby rządzić serwerem potrzeba conajmniej gildii, czyli kilkunastu osób, z których jedna, czy nawet cztery ginąc, są w stanie szybko odrobić straty.

Czyli każdy może robić anni~ jak chce, nawet jeśli robi to nielegalnie, łamiąc zasady, które akceptował zakładając swoje konto. A skoro nie masz nic do takich ludzi, to zacznij używać bota tak jak oni, czekająć na 'niesłusznego' bana za macro.

Oczywiście wywalą Cię z serwa, bo przecięż nie będzie nikogo kto Ci pomoże, a to 80 hp stanowi cholernie dużą różnicę.
"Ich" może nie obchodzić jak zrobiłeś annihilatora, ale sam będziesz mógł sobie powiedzieć: "jestem wyjątkowy, bo 1 na 100 zrobiłem anni~ bez macro i mogę o sobie powiedzieć, że jestem kimś, że mam skilla w uhaniu".

Żadna różnica czy bot na anni~ raz czy na codzień na cyclo - cheat to cheat, to tak samo jak nie można o człowieku po odwyku powiedzieć, że nie jest już narkomanem albo alkocholikiem, bo to zawsze pozsotanie 'niebiorący narkoman' czy 'niepijący alkocholik'.

I taka mała uwaga, wstrzymajcie się od postów, że co z tego że bot, 90% ludzi tak robi. W takim razie te 90% ludzi powinno dostać bany, bo to jest NIELEGALNE i Ci ludzie dobrze o tym wiedzą.

Ale się rozpisałem uff, ale jeszcze sobie z chęcią popiszę, a co mi tam ;p
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania