|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Co sądzicie o statement control? | |||
Totalny sit, będą z tym same problemy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 20.00% |
Ogólnie idea ok, ale zrobi więcej złego niż dobrego. |
3 | 20.00% |
Ogólnie ok, będą prolemy, ale zrobi więcej dobrego niż złego. |
4 | 26.67% |
Cudowne, genialna opcja! |
2 | 13.33% |
nie mam zdania |
3 | 20.00% |
Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Żyrardów
|
![]() Tak jak w temacie. Mam następujące pytanie: Jak ustosunkowujecie się do nowego pomysłu CIPsoftu a mianowicie tzw. statement control, czyli możliwości bezpośredniego raportowania wypowiedzi z game-chatu, trade-chatu, rl-chatu help-chatu bezpośrednio do custumer support?
Chodzi mi głównie o to, czy wg was korzyści z wprowadzenia tej możliwości będą duże? Czy jest to sensowne rozwiązanie? Czy bardziej pomoże, czy zaszkodzi? A dlaczego miałoby zaszkodzić? Otóż jak ogólnie wiadomo czasami zdarza się (każdemu) przez przypadek otworzyć zły chat, niechcący wcisnąć Tab, czy nawet zapomnieć zmienić okno z trade na prywatną rozmowę. Dlatego też uważam za TOTALNIE niesprawiedliwe traktowanie osoby, która napisała przez przypadek coś np po Polsku na help chacie z osobą, która tą samą wiadomość spammuje cały chat. Wg mnie czasami po prostu nie można ocenić, czy dana osoba umyślnie złamała zasady po tylko jednej wypowiedzi, dlatego też będą z tą opcją bardzo poważne problemy. Chciałbym usłuszeć wasze opinie na ten temat. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Wiesz, z jednej strony nie myślę, żeby senior tutorzy raportowali każde "hi", "cze", z drugiej strony-dostanie tydzień bana to się nauczy uważać
![]() S.tutorzy oraz mistrzowie gry to też ludzie i zapewne w wielu przypadkach przymkną na to oko. Tylko od czasu do czasu ktoś dostanie bana. Na pokaz-żeby ludzie nie pozwalali sobie za wiele.
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() IHMO, po to chyba właśnie to jest. By uważać grając i nie klikac omyłkowo taba... Dostanie bana, następnym razem sprawdzi czy pisze na globalu czy na trade...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() Głos oddany, teraz trochę popiszę xD
Otóż pomysły były dobre, ale wykonanie to jeden wielki 'shit' ![]() * Co jakiś czas na ekranie pojawia się 'smuga' znika szybko, ale nie jest to zbyt fajne.. * Teraz Tibia znów pochłania 100% procesora * Okienko battle jest wogóle nie przydatne, bo nie wiadomo kogo zaznaczasz - brak obwódek pod postaciami, monsterami * Brak kroki na mapie pokazującej Twoje położenie na mapie ... Ciekawe jak mam postawić 'znaczek' skoro nie wiem gdzie jestem :| ![]() * Brak tego, co tak na prawde było najfajniejsze: przycisk 'advertise' na trade ... To, czym cieszyliśmy sie na test serwerze xD Jak coś jeszcze znajdę to dopiszę xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Poland
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|