|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Przydała by sie blokada że forum mogły by ogldac tylko osoby azlogowane bo patrzcie co sie dzieje:
Aktualnie aktywni użytkownicy: 615 (171 zarejestrowanych oraz 444 gości) Pokaż kto jest online Najwięcej użytkowników online było 3,436, 09-08-2005 o 20:50. Lord Terus, Master Dawidoos, koko11, Terrin, Gokuchan, Legendary Soul, Radix, Mebius, Dechsta, Alanus Lutinum, Thristen, Shocker, Tomefek, By$iu, Shinue, Ricky - Norek, Doomcryer Titan, WielkiSorc, Camel_m, lesiu666, Ciamil, Kamyk Tibijczyk, Xena Altriell, Marcelek, Gorzki, Lukiax, eerion, koran, Wnukos, Kris Bloodaxe, lucas chacal, Maciekpkk, Marfu, Kedven, Bielik, Dark Jaro, Zagubiony Gracz, Poprostu Pitbul, Tomek Samuraj, Magic Rabitt, Anartra, Lubosek, Gohik, catek, Pomocny Murzyn, Arturek Burek, Szargi, Kuzyn joe, ShadowKaczor, Cedric, Ameriov, Drakkeinen, Longerososol, Sir Radzio Angelus, Protar, Yugigorre, Nebulian fighter, Sir Speed, Daroox, Skrzeku, Demiphant, szkodi, Lord Tyrrael, Czarek of Master, Sir Luk Lagger, Granteon, Master_Gepoxo, Chlebcio, Smieszek, Lord Wielki, Oficer Wywiadu, Ahril, Nortonus, Hashi Shadowbolt, fegeve, Razeel, Feist, Templar Mag, Pecio, Diablosss, Gafi, DaNiO149, haos, Kreorg, Noro, Xilos Wint, listek, Fabin, Oleczek, Kryminal, Smetana, Xan Arcanist, Skce rlz, Squaess'me, Mystical Dragon, Warsol, Nerox, Pablosso, Sinpal, Sindbat, Szybowniczka, Kazio Tokarka, Cisak0123, Wypas, Samek, gavreonien, -Ernesto-, Jaskot, Maximus89, Fovem, Duke Dran, Hybryda, Trencz, WielkieYO, Tasior, Ma'tys, Krzychu II, Solmyrek, dark apokalips, Miodojad, Paker Elbląg, kmail5, uHaos, Lord Kazag, Sir Azazel, Fulburius, Viero, Shan Adrimitt, Shangel, musc, alzIK, Osiaaa, Sorcerer Xed, K@mik@dze, Prezent, Marluki-sorcerer, Xepr, dafi ziom, Armonos Oroth, Matutak16, Pan Klocek, Siggurdius, Arut, "GROBI", Cristiano Lisek, Anum, Ziomek The Best, ZZZYYYGGGAAA, Mikhalov, rasti, ZyrafaMP, Bakuo, Oxwood, Xene, thewojtek, kamil35s, Raks Ninja, Endy Vakan, Łuk4sz, Wonski89, Iks.de, kelo, Gadziu, Krzemucha, Ka sia czek, Palladyn von hellgate, Piotrk, Sanchezikbb, Hallabard. I wtedy można by było wsadzić sygnaturki ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() oO nawet ja jestem
@topic Wsumie forum mi sie nie tnie wiec jakos mi to nie przeszkadza |
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Pomysł jest delikatnie mówiąc beznadziejny. Każdy ma prawo szukać informacji na forum i nie musi w tym celu się rejestrować.
Nic takiego napewno się nie pojawi.
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Za dużo tibi.org
Btw."Jeśli zrobią takie coś to poprostu będzie więcej noobkont i więcej pracy dla modków.A tak jest o ileśtam głupich komentarzy mniej. Poza tym czasem trzeba poolokać tak by nie było zielonego światełka. Cytuj:
btw.Officialna strona chyba nie moze robic takich numerów.W koncu to anty reklama.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Ludzie święci, niech mi ktoś wytłumaczy, po co wam te obrazki? Forum teraz ładuje się dużo szybciej...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Pomysł beznadziejny. Ja za nim się zajerestrowałem też wchodziłem na forum czytając, czy też szukając jakiś informacji. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Master Alucard
|
![]() tibia.pl to strona dla wszystkich. Kazdy jest tu mile widziany, o ile czyta regulamin. Nie ebdziemy sie bawic w zadne blokady, bo nie am sensu. tibia.pl byla, jest i bedzie darmowa i dla kazdego, kto tylko zapragnie nas odwiedzic.
Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 19-05-2006 o 12:33. |
|
![]() |