|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Ej, bo widzicie, niema gdzie expić żeby nie było tłumów które Ci zadupcają lootbagi, a na OF żadko kto jest, przynajmniej na Julerze... jeszcze nigdy tam nie byłem z summonami, zawsze tylko runy (echs...) I teraz przyszło mi do głowy, że jak już idę na OF, to czy da sie tak expić z summonami.
A jeśli tak, to z jakimi? Czy to jest opłacalne? Gdzie expić? Na terenach wokół zamku, czy też w samym zamku? Czy zejdzie dużo IH na te summony? Z góry dzięki za pomoc. PS: Tak, szukałem, ale nic nie znalazłem.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: lbn
Imię: Ard Carraigh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 21/29
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Głupi pomysł, tam zerki występują gromadami ( szczególnie wewnątrz, bo na zewnątrz to głównie jakieś patrole zwiadowcze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Płock
Imię: Aires
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 171
Skille: 102/68
Poziom mag.: 24
|
![]() Na of dawalem sobie rade tak na jakos 40~lvlu z rodem + exori vis, bez summonow. Nie jest tak ciezko; jest duzo miejsc gdzie jak dobrze sie ustawisz atakuje cie tylko 1 zerk/leader. Gorzej z shamanami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok, dzięki. Ale metoda z Exori Vis, choć jak widzę fajna, jest dlamnie niemożliwa
![]() ![]() jeszcze raz dzięki, powstrzymaliście mnie od sporego jak na moje możliwości finansowe waste`u.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Imię: Lord Duszlik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 21
|
![]() To mój filmik pod tibie 7.6 niewiem czy ci sie przyda bo ja e vis używałem ale może się zorientujesz jak tam jest
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8951 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() też nigdy tam nie byłem a co do summonów to albo coś co wali na odległość (mino archer lub fe) i wtedy bys lurowal i uciekal a to by strzelalo tylko kłopot jak ci sie więcej orków wysypie albo jak któryś sie przerzuci bo jakbyś monka chciał stawiać to 2 zerki i leży...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja polecam expic na kopach (kopalnie) na guardach, wystarczy wandzin (inferno) lub rodzik (volcanic) i exp jest zarabisty, a i kasa niemala, niewspominajac juz o loocie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up@ wiem, wiem guardy najlepsze, ale ja już po prostu rzygam Guardami, Mintwall, Dragami, Rotami, i jakimikolwiek huntami z serii "bierzesz 2 monki zaznaczasz co chcesz atakować i zbierasz loot". Ja teraz chcę coś hardcorowego
![]() Doradźcie mi, gdzie można sobie zrobić taki fajny, nie monotonny hunt z summonami. PS: Żeby drugiego tematu nie robić, od razu się pytam: Słyszałem, że na Ghostlandzie, jak ktoś się nie liczy z ilością zużytych mfów i hmmów to można sobie naprawdę fajnie poexpić na poziomie DSami i Ghoulami. Teraz, jak do tej jaskini z nimi dojść?? Ja na Ghostlandzie jeszcze nigdy nie byłem, więc nie wiem ![]() Lord Terus@ dzięki za filmik, całkiem fajny ![]() down@ miałem na myśli coś co mogę przeżyć ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 18-05-2006 o 22:37. Powód: -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrób sobie palka i idź z lagami na poh, gdzieś tka na dół i wyluruj 6 gsów - to jest hardcore: ). Stary i do tego jaka adrenalina : P.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Long Eaton
Stan: Aktywny Gracz
Imię: acidball the mighty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Perfect gentlemen
Świat: Candia
Poziom: 177
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 76
|
![]() witam
rozumiem znudzenie kopalniami, mintami itp... i sam je podzielam, dlatego probowalem juz wielu wielu rzeczy ![]() ![]() jesli beda dobrze wspolpracowac to bedziesz mial duzo kasy z tego patrz: halki z zerkow i ewenetualne smieci typu sword ringi z 2 liderkow ktore maja na zewnatrz spawna... jesli bedziesz mial pecha to trafisz na leniwe huntery i padna po jednym uderzeniu zerka. p.s moje indywidualne spostrzezenie, bo oficjalnie tego chyba jeszcze nie potwierdzono... : huntery czesto wala combosy w szybko ruszajacy sie cel (taki jak zerk lub ty sam probojacy uciec przed 2 lub 3 hunterkami) o to ze beda pudlowac to bym sie wogole nie martwil bo kazdy zna ich mozliwosci i pancerz zerkow) udanej zabawy p.s 2 adrenalinka tez cie pewnie nie ominie bo jednak zerki na siebie bedziesz musial lurowac jesli chcesz zeby troche hunterki pozyly |
![]() |
![]() |