|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Miver
Profesja: Knight
Gildia: United Anarchy
Świat: Refugia
Poziom: 37
Skille: 61/58
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mój problem jest następujący. Chcę się przeprowadizć z Thais do Venore. Najpierw chciałem wysłać w parcelu wszstkie rzeczy do depota w Venore. Parcel waży 900 oz+ więc będąc druidem na 19 lvl raczej nie mam go jak przenieść. Wrzuciłem labela do zapakowanego już parcela na labelu napisałem:
Mój nick Venore Wrzucam do skrzynki i nic. zamiast wpaść do środka to zostaje parcel na gorze tak jakbym polozyl tam np. miecz czy zbroje. probowalem juz z kilkoma skrzynkami i caly czas to samo. ![]() PS: w parcelu do wysłania jest jeszcze jeden parcel w środku może to jest przyczyną? edit: wywalilem drugiego parcela ze środka i cały czas to samo... moze cos sie powalilo po tym updacie do 7.7 ? :/ Ostatnio edytowany przez miver - 19-05-2006 o 13:15. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jeżeli się nie wysłało, to znaczy, że źle zaadresowałeś. Sprawdź, czy gdzieś jakiś średnik się nie ostał, albo jakaś niepotrzebna spacia.
Na pewno używasz nowego parcela?
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Miver
Profesja: Knight
Gildia: United Anarchy
Świat: Refugia
Poziom: 37
Skille: 61/58
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Zobacz czy przypadkiem nie wpisałeś spacji po niku albo mieście itp. Ja raz tak miałem i też się dziwiłem czymu się nie chce wysłać
![]()
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()