|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() potrzebuje jakiejs podpowiedzi jak expic na stone tombie za tp. do tej pory expilem na shadow -1 lub black water na -2 (monk + volcanic). potrzebuje takiej taktyki zeby sie zwracalo za manasy. jak chodizlem tam na 38 lev to wychodizlem na 0. mampomysl zeby postawic tam 2 dsy i walic z tempesta + visa. co o tym myslicie?
aha jeszcze jedno.. w ktora strone jest latwiej w prawo czy w lewo bo zdania sa podzielone. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Misiek De'Blade
Profesja: Elder Druid
Świat: Berylia
![]() |
![]() Hmm...... Chcesz porade odemnie??
Z dsami to chyab możesz spokojnie iść na dragi edron i visować je Pozatym to Tar tomb -3 też całkiem niezły ale przeważnie się nie zwraca za manasy i jest calkiem spore ryzyko deda |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Idz do szkoly uczyc sie czytac... @Topic Dsy+volcanic+czasem vis na lewo od tp nawet od 30 lvl mozna jechac... No i mi na 80% bedzie sie tobie zwracac z + ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Zastanawia mnie jakim cudem nie zwraca ci sie za manasy na Black Water na -2? Bo tam sie 30 lvl zwraca... tylko trzeba jeszcze troche czasu poświęcić i zrobić lootbag.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Volcanic rod + 2 dsy na lewo. Leczyć Mass Healem.
![]() |