|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() po pierwsze nie rozumiem o co ci chodzi.
po drugie 57 lvl na dragi nie traci raczej uha. po za tym polecam tomby dobry loot i malo uhow ( 1 pietro) Ostatnio edytowany przez Kreciu - 13-05-2006 o 18:22. |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
na drugi raz sie zastanow co piszesz.. @down: dzieki za przetlumaczenie, ale dalej nie kumam xD
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 13-05-2006 o 19:39. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Świat: Refugia
|
![]() Nie wiem jak ale chyba zrozumiałem o co chodzi, to jest chyba tak : "Dlaczego oplaca się na 57 chodzić na dragi czasem musze sie uhać i nie zawsze poleci 1% do lvla. Mam chodzić na lepsze potwory?" Kupiłeś postać na allegro czy co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() jezeli masz pacc to lec na hydry, powinienes dac rade... pozatym mozesz sie wybrac na tiquande i odwiedzic malpy, itp. no i tomby, vampiry, itp, z vampirow loot przedni a na 35 lvl mozna pokonac, przykladem jest moj qmpel
jezeli facc to gsy, dle (cgtva sa na facc...) dragi tez, moze na demone sie wybiez no i guardy xD a co do dragow czy zostac... to lepiej na DLe sie przezuc.... ps. co wy gadacie ze nie rozumiecie go.. ja tam go zrozumialem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Imię: Seraphim Loki
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Imię: Michal knight titan Profesja: Elite Knight Gildia: Army of Heroes Świat: Titania Poziom: 57 Skille: 78/76 Poziom mag.: 6 Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
ee 57lv i bloczenie gs'a to nie oplacalne xD? jak ludzie na 30lv blocza i jest git, chyba ze mowisz o solowkach (?)
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
![]() |
![]() Nieopłacalne to znaczy, że Ci się nie zwróci za ew. UH.
![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Pewnie ze sie oplaca szbki exp i mozna latwo hajs zarobic. Ja na 78 lvl na dragach non stop siedze(chyba ze mam blokera i na hydry)
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Tylko ze to jest knight i ma skille godne skillowania. Nieoplaca sie knightowi narazie na dragach z twoim levelem i skillami expic , bynajmniej ja tak uwazam.
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie, nie opłaca Ci się chodzić na dragi. Chyba, że z co 5-6 draga wypada Ci dragon hammer, dragon shield, wand of inferno i inne ciekawe rzeczy. W innym wypadku poprostu Ci się nie zwraca, więc trudno mówić o jakimkolwiek zysku. Najlepiej by było jakbyś podał swoje eq, ale w sumie to i tak niewiele zmienia.
Za jednego Smoka, 1% też Ci nie pójdzie, gdyż Smok daje 700 expa, a Ty potrzebujesz 1500~ na 1%. Nie wiem jakie masz eq, ale jeżeli chcesz zarobić, to polecam: Tomby. Najlepiej ten przy ruinach. Bardzo ładnie można się tam obłowić. Przy czym exp idzie ~30k/n (około 30 000 na godzine) Scaraby, nieco zmułka, ale expiąc na nich cały czas (cały level) zarobisz z samej kasy 10k + ewentualnie jakieś perełki. Cyclopy. Kasy trochę mniej niż na tombach, ale exp może być troche szybszy. Minosy. Najlepiej w Mintwalin. Nie wiem jak szybko idzie exp, ale podejrzewam 25k/h i całkiem ładny zysk. Dwarf Guard. Nie wiem jak Ci pójdzie z takimi skillami, ale exp 30+k/h i bardzo ładna kasa, jeżeli umiesz je bić (pzdr Arn). No to chyba na tyle, Pozdrawiam, LK~
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Świat: Eternia
|
![]() Jeśli dane w twoim profilu są prawdziwe to oczywiście że nie. Bardziej opłaca sie chodzić na scaraby, a jeśli nie ma sie pacca to oczywiście guardy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Manu Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() na 57 lvlu loot z dragonow sie nie zwraca Szymon287 chyba nie wie co gada
|
![]() |
![]() |
#19 | ||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Oleśnica
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli Ty możesz tak o dawać opinie o innych, to ja dam opinie o Tobie... kretyn ![]() @Edit... ochh, zapomniałem się przyczepić... ależ sensowny post i nawet na temat ^^ @Topic Hmm, dragi... raczej się nie zwróci, więc chyba nie warto expić na dragach... ale bloczyć.. no czemu nie, od czasu do czasu możesz sobie na dragi wpaść. Ogólnie to możesz często zmieniać expowiska.. to moje zdanie ^^... ale i tak, guardy rox ^^ Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Exudio - 25-05-2006 o 20:45. |
|
![]() |
![]() |