|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Skoro powstał temat o FD to ja mam pytanko: czy ja sorc na 15 lvl z bagiem SD (na wszelki wypadek) i bagiem HMM wygram z Fire Devilem?? A i jeszcze mam prośbę czy mógłby mi ktoś przedstawić drogę do FD w Ancient Temple koło Thais? (mapka mile widziana).
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() bierzcie uh i spokojnie go rozwalicie. jak raz go spotkalem to w sekunde mi 3 razy walnal za 60+,po czym jeszcze pare razy i musialem uh uzyc. Obrone ma cienka wiec na full atk go i moze bez uh ci sie uda.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
![]() |
![]() @Lord pawoman
bedizesz je rozwalac do czasu ... padniesz moze ze 2 uda ci sie ubic, ale ja bym nieryzykowal widzialem jak knight ze skilami 55/55 na 25 lv z nimi pada @Ghostek sorc moze je bic z niewidzialnoscia - wtedy jest luzik i one ci nic neizrobia, a z hmm nieradze ![]() fd maja glupia wlasciwosc bicia za bardzo duzo, co dla nisko lv psotaci moze okazac sie zabojcze ancient temple - na lewo od polnocnej bramy thais, latwo trafisz, to taki maly budyneczek nierozumiem po co polowac na fd... loot slaby a one bija mocno i dla nisko lv postaci bywaja smiertelne |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Fire devile zabij na niewidce, tylko trzeba czas liczyc zeby sie nie zaskoczyc ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Raczej jak mash BP of HMM i dużo życia to znim spokojnie wygrash.
Ja mam palka na 34 lvl i mam 13 mlvl, brakuje mi dwa magic levele do tego żeby znikać ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() zabijalem je pare razy knightem i sorcem jak trzeba bylo sie przebic dalej - ale to bylo z przymusu |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() W starozytnej swaityni sa 2 FD moge podac droge jest blizej ale jest duzy resp orców warriorów i spearmanów co dla sorca bywa zabujesz albo dluzsza ale latwiejsza droga ale bywa ze sie na bh natchniesz jak pwiesz która chcesz wybrac to co powiem droge bo tak mi sie nie chce 2 mówic
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Mam rycka na 29 levelu i skille 58-57 ...
Nie spotkałem jeszcze nigdy fire devila i mam coraz większą ochotę to zmienić ... Oczywiście nie dla zysku , a w celu sprawdzenia się i zaspokojenia ciekawości ........ ![]() Wszelkie rady i porady mile widziane ....... ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() przed chwila zwiedzialem pod ziemia desertu .. spotkalem fd
![]() 22:40 You lose 87 hitpoints due to an attack by a fire devil. luzik przezylem ![]() ![]()
#11 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Moze wam byc ciezko :|. Na pustyni czasami ( raczej w wiekszosci) fd wystepuja w grupkach 3 osobowych. A jak one walna kombo po 80 to uuu
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Ancient Temple-zaraz po wejsciu do tej glownej sali z rotwormami,odbijasz w prawo tam taki jakby "ukryty" korytarz.Idziesz do konca w prawo,pozniej w dol rozwalajac ps'y.Dochodzisz do takiej jakby sali ,sa tam orc warriory,spearmany i zywkle.Skrecasz w prawo i po pewnym czasie masz dwie drogi ,mozesz isc w gore ,albo jeszcze troche w prawo i odbic w dol,jak odbijesz w dol zobaczysz cos podobnego...:
"You lose 35-90 hitpoints due......" ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() sorc raczej ma malo zycia...albo mana blocking albo niewidka i runki a knight...pocwiczyc skille najlepiej a jak masz 4 mlvl to jest dobrze
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Ja osobiscie mam niemile wspomnienia po Fire Devilu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Ja osobiscie mam niemile wspomnienia po Fire Devilu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: Iłów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rivels
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 15
Skille: 61
Poziom mag.: 10
|
![]() Najlepiej szybko podbiedz po skosie i walic w niego ja ubilem na 13 lvl knightem kolo temple w thais skille 70/70 ae mzoesz bic przy 30 skillach tylko po skosie
:d |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
po kij po ukosie powiedz mi to?! przy 30skillach to go polaskocze...
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 32
Poziom mag.: 32
|
![]() wy wszsycy radzicie niewidke 15 lvlowi, ale czy niewidka nei jest od 35?
p.s. fd mi walnal combo za 120, więc trzeba sie wystrzegaci raczej bym powiedzial, ze bp manasow potrzbny i na utamo lot rzadki ale jak juz wypadnie volcanic albo guardian shield to jest git ![]() |
![]() |